George Murphy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Murphy
(George Lloyd Murphy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Haven, Connecticut
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
3.5.1992 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herec

George Murphy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.7.1902 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Murphy 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
George Murphy
datum narození 4.7.1902
(herec, instagram)

George Murphy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Reagan
(1992) - MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
(1971) - This Is Your Life
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - New Comedy Showcase (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1955) - 1955 Motion Picture Theatre Celebration
(1955) - MGM Parade (TV seriál)
(1952) - Screen Snapshots: Hollywood Night Life
(1952) - Zločin století
(1952) - Talk About a Stranger
(1951) - No Questions Asked
(1951) - It's a Big Country
(1949) - Border Incident
(1949) - Bojiště
(1948) - Tenth Avenue Angel
(1948) - Big City
(1947) - The Arnelo Affair
(1947) - Cynthia
(1946) - Up Goes Maisie
(1945) - Having Wonderful Crime
(1944) - Step Lively
(1944) - Show Business
(1944) - Broadway Rhythm
(1943) - This Is the Army
(1943) - The Powers Girl
(1943) - Bataan
(1942) - The Navy Comes Through
(1942) - The Mayor of 44th Street
(1942) - For Me and My Gal
(1941) - Meet the Stars #5: Hollywood Meets the Navy
(1941) - Tom Dick and Harry
(1941) - Rise and Shine
(1941) - Ringside Maisie
(1941) - A Girl, a Guy, and a Gob
(1940) - Two Girls on Broadway
(1940) - Public Deb No. 1
(1940) - Little Nellie Kelly
(1940) - Broadway Melody of 1940
(1939) - Risky Business
(1939) - Rhumba Rhythm at the Hollywood La Conga
(1938) - Screen Snapshots Series 17, No. 5
(1938) - Little Miss Broadway
(1938) - Letter of Introduction
(1938) - Hold That Co-ed
(1937) - You're a Sweetheart
(1937) - The Women Men Marry
(1937) - Top of the Town
(1937) - London by Night
(1937) - Broadway Melody of 1938
(1936) - Woman Trap
(1936) - Violets in Spring
(1935) - The Public Menace
(1935) - I'll Love You Always
(1935) - After the Dance
(1934) - Kid Millions
(1934) - Jealousy

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.7.1902 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Murphy 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Murphy - herec

se narodil 4.7.1902 ve městě New Haven, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Murphy

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


George Murphy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°33’
 
LunaLuna:
Blíženci
26°46’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
27°12’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
4°55’
 
MarsMars:
Blíženci
18°56’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
16°00’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°28’
R
UranUran:
Střelec
18°22’
R
NeptunNeptun:
Rak
1°35’
 
PlutoPluto:
Blíženci
18°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
0°43’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°09’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°45’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »