George Petrie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Petrie

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Haven, Connecticut
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

George Petrie - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.11.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Petrie 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
George Petrie
datum narození 16.11.1912
(herec, instagram)

George Petrie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Dallas: J. R. se vrací
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1993) - Moon Over Miami (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Cena úspěchu dojde
(1991) - Morton & Hayes (TV seriál)
(1991) - Herman's Head (TV seriál)
(1990) - Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1988) - Dear John (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Letadla, vlaky, automobily
(1987) - Hard Copy (TV seriál)
(1987) - Baby Boom
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Něco společného
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1983) - Wavelength
(1983) - Still the Beaver (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Den poté
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Goldie and the Boxer Go to Hollywood
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - Skag
(1980) - The Dream Merchants
(1980) - City in Fear
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Silent Victory: The Kitty O'Neil Story
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1979) - Goldie a boxer
(1978) - With This Ring
(1978) - Smrtící kometa
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - Odvrácená strana hor II
(1978) - Kaz (TV seriál)
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Emergency: Survival on Charter #220
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Telefon
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Panic in Echo Park
(1977) - Operation Petticoat
(1977) - The Deadliest Season
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Operace Blesk
(1976) - Letka černých ovcí (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1975) - Murder on Flight 502
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Maude (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1969) - The Skirts of Happy Chance
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - What's So Bad About Feeling Good?
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Second Hundred Years (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1964) - The Munsters (TV seriál)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - He Rides Tall
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1964) - Destry (TV seriál)
(1964) - Dead Ringer
(1963) - Wall of Noise
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - Hud
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Gypsy
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1962) - Ensign O'Toole (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Leave It to Beaver (TV seriál)
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1955) - The Honeymooners (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1952) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1952) - Short Short Dramas (TV seriál)
(1952) - At Sword's Point
(1951) - Two Girls Named Smith (TV seriál)
(1950) - Swiss Tour
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1947) - Bumerang
(1944) - Winged Victory

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.11.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Petrie 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Petrie - herec

se narodil 16.11.1912 ve městě New Haven, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Petrie

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


George Petrie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
23°46’
 
LunaLuna:
Vodnář
18°56’
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°37’
 
VenušeVenuše:
Střelec
27°54’
 
MarsMars:
Štír
20°14’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°19’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
1°09’
R
UranUran:
Vodnář
0°07’
 
NeptunNeptun:
Rak
25°55’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°08’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
18°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°25’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »