George Wendt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Wendt
(George Robert Wendt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

George Wendt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.10.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Wendt 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
George Wendt
datum narození 17.10.1948
(herec, instagram)

George Wendt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Hollywood Reboot
(2015) - Clipped (TV seriál)
(2012) - Svatba o Vánocích
(2012) - The Seven Year Hitch
(2011) - Color Me Obsessed: A Film About The Replacements
(2009) - Santa Buddies
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All!
(2008) - Vražedné představy
(2008) - Bryan Loves You
(2007) - Larry the Cable Guy's Christmas Spectacular
(2007) - Saturday Morning
(2007) - LA blues
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Santa Baby
(2006) - Modern Men (TV seriál)
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Stephen's Life
(2005) - Portrét šílenství
(2004) - The Gift of the Magi
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - My Dinner with Jimi
(2003) - Král temné síly
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Teddy Bears' Picnic
(2001) - Robertson's Greatest Hits
(2001) - Prairie Dogs
(2001) - Cesta domů
(2000) - Cheers: The E! True Hollywood Story
(2000) - Wild About Harry
(2000) - Super kšeft
(2000) - The Pooch and the Pauper
(2000) - Lakeboat
(2000) - Garage: A Rock Saga
(1999) - Hurá na to!
(1999) - The Frasier Story
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen
(1998) - Rupert's Land
(1998) - Dennis postrach okolí znovu zasahuje
(1998) - Anarchy TV
(1998) - Alien Avengers II
(1997) - Spice World
(1997) - Požehnaná jistota
(1997) - The Lovemaster
(1996) - Vesmírní trakeři
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Alien Avengers
(1995) - Táta jak má být
(1995) - Shame II: The Secret
(1995) - The Naked Truth (TV seriál)
(1995) - The George Wendt Show (TV seriál)
(1995) - Columbo: Podivní spojenci
(1995) - Bye Bye Birdie
(1994) - Rukojmím na jeden den
(1994) - Malí uličníci
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Navždy mladý
(1991) - Michael Jackson: Black or White (hudební videoklip)
(1991) - Předem vinni
(1990) - Ďáblové na kolech
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Cranium Command
(1988) - Whose Line Is It Anyway?
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Plain Clothes
(1988) - Never Say Die
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Comic Relief
(1986) - Hurá!
(1986) - Dům
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Fletch
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Žádná maličkost
(1984) - Zloděj citů
(1984) - Útěk ze sna
(1984) - Garfield in the Rough
(1984) - Americký mogul
(1983) - Journey's End
(1983) - Garfield on the Town
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Making the Grade (TV seriál)
(1982) - Jekyll & Hyde... Together Again
(1980) - Moje tělesná stráž
(1980) - Kdysi dávno
(1980) - Bill Murray Live From the Second City
(1980) - Avery Schreiber Live From the Second City
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)

George Wendt - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.10.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Wendt 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Wendt - herec

se narodil 17.10.1948 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Wendt

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


George Wendt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
24°01’
 
LunaLuna:
Beran
17°17’
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°35’
R
VenušeVenuše:
Panna
12°35’
 
MarsMars:
Střelec
0°11’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°37’
 
SaturnSaturn:
Panna
3°04’
 
UranUran:
Rak
0°31’
R
NeptunNeptun:
Váhy
13°09’
 
PlutoPluto:
Lev
16°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°26’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°52’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°38’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »