Gérard Jugnot wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gérard Jugnot

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.5. 1951 - 10:45h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Gérard Jugnot - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.5.1951 - 10:45  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.5.1951 - 09:45  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gérard Jugnot 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Gérard Jugnot
datum narození 4.5.1951
(herec, režisér, instagram)

Gérard Jugnot - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Camping 3
(2015) - Mezi přáteli
(2015) - La loi d'Alexandre (TV seriál)
(2014) - Un soir à la Tour Eiffel
(2014) - Cher trésor
(2014) - Benoît Brisefer: Les taxis rouges
(2014) - Babysitting
(2013) - Jusqu'ici tout va bien
(2013) - On a marché sur Bangkok
(2013) - Adieu Paris
(2012) - Mes Héros
(2012) - Merlin (TV seriál)
(2012) - Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
(2011) - Un jour mon père viendra
(2011) - Knoflíková válka
(2011) - Beur sur la ville
(2010) - Le Grand restaurant
(2009) - Cinémas
(2009) - C à vous
(2009) - Le Cinéma français est en voyage d'affaires
(2009) - Růžový a černý
(2009) - Mikulášovy patálie
(2009) - Envoyés très spéciaux
(2008) - Sicilská rebelka
(2008) - Paříž 36
(2008) - Musée haut, musée bas
(2008) - Ça se soigne?
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Ostrov pokladů
(2007) - L'Auberge rouge
(2007) - Ali Baba a čtyřicet loupežníků
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Un printemps à Paris
(2006) - Tygrova brigáda
(2006) - Dovolená po francouzsku 3
(2005) - Pobuda
(2005) - Il ne faut jurer... de rien!
(2004) - Trois petites filles
(2004) - Slavíci v kleci
(2003) - Profession: acteur
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Les Bronzés, le père Noël, papy et les autres
(2003) - Volpone
(2002) - Un jour dans la vie du cinéma français
(2002) - Závod
(2002) - Restauratec
(2002) - Pan Batignole
(2001) - Y a un début à tout
(2001) - 2001 - l'odyssée des enfoirés
(2001) - Oui, mais...
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Největší ženská naděje
(1999) - Trafic d'influence
(1999) - Au bain... Mari!
(1999) - L'Ami du jardin
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Enfoirés en coeur
(1998) - Comme au cinéma (TV seriál)
(1997) - Marthe
(1996) - Thé ou café
(1996) - Řidič a fantom
(1996) - Fallait pas!...
(1994) - Ça se discute
(1994) - Modrá přilba
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1994) - Grosse fatigue
(1994) - Les Faussaires
(1992) - Voyage à Rome
(1991) - Les Secrets professionnels du Dr Apfelglück
(1991) - Les Clés du paradis
(1991) - Báječné časy
(1990) - Šeherezáda a gentleman
(1989) - Čápi mají svojí hlavu
(1988) - Sueurs froides: Toi, si je voulais
(1988) - Studený pot (TV seriál)
(1988) - Sans peur et sans reproche
(1987) - Tandem
(1987) - Dokud budou ženy
(1987) - Le Beauf
(1986) - Les Enfoirés
(1986) - Nuit d'ivresse
(1985) - Drôle de festival
(1985) - Tranches de vie
(1985) - Scout toujours...
(1985) - Mistři gagu
(1984) - Vysoká pojistka
(1984) - Pinot simple flic
(1984) - Just the Way You Are
(1983) - La Fiancée qui venait du froid
(1983) - Dědoušek se dal na odboj
(1982) - Mardi cinéma (TV seriál)
(1982) - Le Quart d'heure américain
(1982) - Prachy v prachu
(1982) - Merci Bernard (TV seriál)
(1982) - Le Père Noël est une ordure
(1982) - L'académie des 9 (TV seriál)
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Pourquoi pas nous?
(1980) - Retour en force
(1980) - Rána deštníkem
(1980) - Bažanti kontra Dracula
(1979) - Takové krásné městečko
(1979) - Pierrot mon ami
(1979) - Les Héros n'ont pas froid aux oreilles
(1979) - Dovolená po francouzsku 2
(1979) - Le Coup de sirocco
(1978) - Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres
(1978) - Cinématon
(1978) - Les Petits câlins
(1978) - Pauline et l'ordinateur
(1978) - Dovolená po francouzsku
(1977) - Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine
(1977) - Sedmá rota za úplňku
(1977) - Herbie jede rallye
(1977) - Des enfants gâtés
(1977) - Casanova & Co.
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Všechno uvidíme
(1976) - Vrátný od Maxima
(1976) - Soudce a vrah
(1976) - Pan Klein
(1976) - Oublie-moi, Mandoline
(1976) - Nájemník
(1976) - Hračka
(1976) - Dracula a syn
(1976) - Calmos
(1975) - Žádný problém
(1975) - Vous ne l'emporterez pas au paradis
(1975) - Krást se musí umět
(1975) - Le Bol d'air
(1975) - Ať začne slavnost...
(1974) - Buzíci
(1974) - Bonne présentation exigée
(1973) - Buď zdráv, umělče!
(1973) - L'An 01

Gérard Jugnot - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Gérard Jugnot - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.5.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gérard Jugnot 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gérard Jugnot - herec, režisér

se narodil 4.5.1951 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gérard Jugnot

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Gérard Jugnot
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
13°07’
10
 
LunaLuna:
Beran
24°18’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
28°59’
10
R
VenušeVenuše:
Blíženci
22°20’
11
 
MarsMars:
Býk
17°38’
10
 
JupiterJupiter:
Beran
2°47’
9
 
SaturnSaturn:
Panna
26°03’
3
R
UranUran:
Rak
6°30’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°29’
4
R
PlutoPluto:
Lev
17°25’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°15’
9
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°16’
11
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°25’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
13°12’
12
Domy:
Lev
2°01’
Vodnář
2°01’
2:
Lev
19°31’
8:
Vodnář
19°31’
3:
Panna
11°25’
9:
Ryby
11°25’
Váhy
10°56’
Beran
10°56’
5:
Štír
19°37’
Býk
19°37’
6:
Střelec
29°54’
Blíženci
29°54’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
6°28’
11
Slun./Luna:
Býk
3°42’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »