Gil Junger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gil Junger

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
režisér, herec

Gil Junger - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
7.11.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gil Junger 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Gil Junger
datum narození 7.11.1954
(režisér, herec, instagram)

Gil Junger - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Santa's Little Helper
(2014) - 10 Things I Hate About Life
(2012) - Sullivan a syn (TV seriál)
(2011) - Teen Spirit
(2010) - Vánoční duch
(2010) - Kráska mezi muži
(2010) - Glory Daze (TV seriál)
(2009) - Sherri (TV seriál)
(2009) - Moje falešná svatba
(2009) - Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
(2008) - Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
(2007) - In Case of Emergency (TV seriál)
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2004) - Rodney (TV seriál)
(2004) - Láska na druhý pokus
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - Černý rytíř
(2000) - Daddio (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
(1999) - Movie Stars (TV seriál)
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1999) - Deset důvodů, proč tě nenávidím
(1999) - Akce (TV seriál)
(1998) - Two of a Kind (TV seriál)
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - The Secret Lives of Men (TV seriál)
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1997) - Soul Man (TV seriál)
(1997) - Chicago Sons (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Pearl (TV seriál)
(1995) - Minor Adjustments (TV seriál)
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1995) - In the House (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Blossom
(1980) - It's a Living (TV seriál)

Gil Junger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gil Junger 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gil Junger - režisér, herec

se narodil 7.11.1954 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gil Junger

Dnes se narodili
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Gil Junger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
14°32’
 
LunaLuna:
Beran
0°47’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°55’
 
VenušeVenuše:
Štír
26°49’
R
MarsMars:
Vodnář
11°17’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°47’
 
SaturnSaturn:
Štír
12°22’
 
UranUran:
Rak
27°41’
R
NeptunNeptun:
Váhy
26°29’
 
PlutoPluto:
Lev
26°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
8°18’
R
Černá LunaLilith:
Štír
16°18’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°58’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Max von Sydow
(*1929 - 2020) herec

Česká republika Tomáš Holý
(*1968 - 1990) herec

Německo Ferdinand von Zeppelin
(*1838 - 1917) konstuktér vzducholodí

Spojené státy Raymond Fernandez
(*1914 - 1951) sériový vrah z dvojice The Lonely Hearts Killers

Spojené státy Martha Beck
(*1920 - 1951) sériová vražedkyně z dvojice The Lonely Hearts Killers



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »