Glenn Plummer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Glenn Plummer
(Glenn E. Plummer)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Richmond, Kalifornie
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér

Glenn Plummer - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.8.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Glenn Plummer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Glenn Plummer
datum narození 18.8.1961
(herec, režisér, instagram)

Glenn Plummer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Welcome to the Family
(2015) - Thicker
(2015) - Teeth and Blood
(2014) - Tým Škorpion (TV seriál)
(2014) - The Other Side
(2014) - Imperial Dreams
(2013) - Winnerz
(2013) - Poison Sky
(2012) - Scandalous
(2012) - Monsters in the Woods
(2011) - Showgirls 2: Penny's from Heaven
(2011) - Measure of Faith
(2010) - Ca$h
(2009) - Leváci
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Přesný zásah
(2007) - Vegas Vampires
(2006) - VooDoo Curse: The Giddeh
(2006) - El Cortez
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Saw 2
(2005) - Go for Broke 2
(2005) - Constellation
(2004) - Sugar Valentine
(2004) - Napravitelné chyby
(2004) - Lexie
(2003) - Road Dogs
(2003) - Gang of Roses
(2002) - Salton Sea
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Kulečníkoví blázni
(2002) - Go for Broke
(2001) - 100 Kilos
(2001) - Tři slepé myšky
(2001) - Rubyina hospoda
(2001) - MacArthur Park
(2001) - Knight Club
(2001) - Deadly Rhapsody
(2000) - The Corner (TV seriál)
(2000) - Love Beat the Hell Outta Me
(2000) - Elitní jednotka
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Interceptors
(1999) - Hra na špióny
(1998) - Zdánlivě snadné
(1998) - A House Divided
(1998) - Černý čtvrtek
(1998) - Bad Cop, Bad Cop
(1997) - The Making of 'Speed 2: Cruise Control'
(1997) - Tear It Down
(1997) - Pronto
(1997) - Nebezpečná rychlost 2: Zásah
(1997) - Lawless (TV seriál)
(1997) - Láska na jednu noc
(1997) - Heist
(1996) - Suplent
(1996) - Psalms from the Underground
(1996) - Intimní detaily
(1996) - The Destiny of Marty Fine
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Vězeňský kovboj
(1995) - Showgirls
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1995) - Beyond the Edge
(1994) - South Central (TV seriál)
(1994) - Pohotovost
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Hrozba společnosti
(1993) - Hazardní hra
(1992) - Lotři
(1992) - Líheň zločinu
(1991) - Vražedná vize
(1991) - Pastime
(1991) - Obojek
(1991) - Frankie a Johnny
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Horká vlna
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Drsná čtvrť
(1989) - The Women of Brewster Place
(1989) - Patrola prokletých
(1988) - Hearts of Stone
(1988) - Blázinec
(1988) - Barvy
(1987) - Vražedný stisk
(1987) - Kdo je ta holka
(1987) - The Father Clements Story
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)

Glenn Plummer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Glenn Plummer - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.8.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Glenn Plummer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Glenn Plummer - herec, režisér

se narodil 18.8.1961 ve městě Richmond, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Glenn Plummer

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Glenn Plummer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
25°17’
 
LunaLuna:
Štír
13°50’
 
MerkurMerkur:
Lev
29°16’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°01’
 
MarsMars:
Váhy
0°56’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°19’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°29’
R
UranUran:
Lev
26°05’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°45’
 
PlutoPluto:
Panna
7°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°11’
R
Černá LunaLilith:
Lev
22°02’
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°42’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »