Gloria Reuben wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gloria Reuben

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Gloria Reuben - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.6.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gloria Reuben 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gloria Reuben
datum narození 9.6.1964
(herečka, instagram)

Gloria Reuben - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Saints & Sinners (TV seriál)
(2016) - Jean of the Joneses
(2015) - The Music in Me
(2015) - Nejdelší jízda
(2015) - Mr. Robot (TV seriál)
(2015) - Jesse Stone: Lost in Paradise
(2015) - Anesthesia
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Reasonable Doubt
(2014) - Happy Face Killer
(2013) - Admission
(2012) - Lincoln
(2012) - Jesse Stone: Bludiště pochybností
(2011) - Jesse Stone: Ztracená nevinnost
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - The Understudy
(2008) - Raising the Bar (TV seriál)
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Životní poslání
(2006) - Strážce
(2006) - Nejlepší úlovek
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Bad Faith
(2002) - Salem Witch Trials (TV seriál)
(2002) - Malý John
(2002) - Happy Here and Now
(2001) - Ztracené ideály
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - V tajných službách
(2000) - On Tour with Tina
(2000) - On Tour mit Tina Turner
(2000) - Ten, který přežil
(2000) - Neznámý příchozí
(2000) - Drsnej Shaft
(1999) - Sara
(1999) - Macbeth in Manhattan
(1999) - Hluboko v mém srdci
(1999) - David and Lola
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Nebezpečné podezření
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - This Week
(1995) - V poslední chvíli
(1995) - Johnova dívka
(1995) - The Bonnie Hunt Show (TV seriál)
(1994) - Timecop
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Pach smrti
(1994) - Confessions: Two Faces of Evil
(1993) - The Waiter
(1993) - Percy & Thunder
(1992) - Smyslná orchidej 2
(1992) - Shadowhunter
(1989) - Dítě na zakázku
(1987) - The Day They Came to Arrest the Book
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1971) - Polka Dot Door (TV seriál)

Gloria Reuben - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.6.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gloria Reuben 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gloria Reuben - herečka

se narodila 9.6.1964 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gloria Reuben

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Gloria Reuben
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°39’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°56’
 
MerkurMerkur:
Býk
29°44’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°27’
R
MarsMars:
Býk
24°15’
 
JupiterJupiter:
Býk
13°34’
 
SaturnSaturn:
Ryby
5°00’
 
UranUran:
Panna
6°14’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°37’
R
PlutoPluto:
Panna
11°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°51’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°23’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°43’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »