Gregg Henry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gregg Henry
(Gregg Lee Henry)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lakewood, Colorado
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Gregg Henry - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.5.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gregg Henry 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Gregg Henry
datum narození 6.5.1952
(herec, instagram)

Gregg Henry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Strážci Galaxie
(2014) - Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová
(2014) - Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
(2012) - Každým dnem
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2011) - Isolation
(2011) - Boj o dědictví
(2010) - Super
(2009) - Zvíře (TV seriál)
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Sparky & Mikaela (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2006) - The King of Cult: Lloyd Kaufman's Video Diary
(2006) - Slimák
(2006) - Payback: Straight Up
(2006) - Let číslo 93
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Tichý spojenec
(2005) - Obhájce smrti
(2005) - Hon na vraha
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - Sleep Easy, Hutch Rimes
(2003) - Přepadení v bouři
(2003) - Hřích
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Výzva
(2002) - Tělo na tělo
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2002) - Femme Fatale
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Southlander: Diary of a Desperate Musician
(2001) - Noc diamantů
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Odplata
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Star Trek IX: Vzpoura
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1997) - Přílivová vlna
(1996) - Terminal
(1996) - My Son Is Innocent
(1995) - Vražda v Las Vegas
(1995) - Sharon's Secret
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra
(1994) - Náhradní žena
(1993) - Zločiny z vášně: Oběť lásky
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Obchod je obchod
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1993) - Kiss of a Killer
(1993) - Když láska zabíjí
(1992) - Kainova výchova
(1991) - Případ doktorky Willisové
(1991) - Noční můra
(1991) - Neškodná lež
(1991) - Horečka
(1991) - The Great Pretender
(1990) - Dark Avenger
(1989) - I Know My First Name Is Steven
(1989) - The Gifted One
(1989) - The Final Days
(1988) - A Stoning in Fulham County
(1988) - Police Story: The Watch Commander
(1988) - Mamba
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Bates Motel
(1986) - The Patriot
(1986) - Banter
(1985) - Our Family Honor
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Dvojník
(1983) - Zjizvená tvář
(1983) - Women of San Quentin
(1983) - Funny Money
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1981) - Just Before Dawn
(1979) - Hot Rod
(1979) - Dummy
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1978) - Murder at the Mardi Gras
(1978) - Loose Change (TV seriál)
(1978) - Dobrmani připraveni k smrti
(1976) - Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.5.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gregg Henry 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gregg Henry - herec

se narodil 6.5.1952 ve městě Lakewood, Colorado, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gregg Henry

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Gregg Henry
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
15°53’
 
LunaLuna:
Váhy
4°25’
 
MerkurMerkur:
Beran
19°32’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°36’
 
MarsMars:
Štír
8°36’
R
JupiterJupiter:
Býk
1°49’
 
SaturnSaturn:
Váhy
9°11’
R
UranUran:
Rak
10°56’
 
NeptunNeptun:
Váhy
19°39’
R
PlutoPluto:
Lev
19°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
26°45’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°20’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°18’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »