Griffin Dunne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Griffin Dunne
(Thomas Griffin Dunne)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Griffin Dunne - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.6.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Griffin Dunne 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Griffin Dunne
datum narození 8.6.1955
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Griffin Dunne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tumbledown
(2015) - Mania Days
(2015) - Food
(2015) - Consumed
(2014) - Rob the Mob
(2014) - Red Band Society (TV seriál)
(2014) - Fugly!
(2013) - Zlomené město
(2013) - Pokrevní pouto
(2013) - Klub poslední naděje
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Girls (TV seriál)
(2012) - The Discoverers
(2010) - Last Night
(2009) - Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London'
(2009) - Cvokař
(2008) - Celebrity: Dominick Dunne
(2008) - Velký Buck Howard
(2007) - Sněžní andělé
(2006) - 3 libry (TV seriál)
(2006) - Bondage
(2005) - Šestý zápas
(2004) - Marie a Bruce
(2003) - Intimate Portrait: Rosanna Arquette
(2002) - Guilty Pleasure: The Dominick Dunne Story
(2002) - 40 dnů a 40 nocí
(2002) - What Leonard Comes Home To
(2002) - Warning: Parental Advisory
(2002) - Spolek machrů
(2001) - Sounds From a Town I Love
(2001) - Pińero
(2001) - Parfém
(2001) - Blondýnka
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Režiséři: Martin Scorsese
(2000) - Famous
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1995) - Scénář smrti
(1995) - The Android Affair
(1994) - Takhle se mi to líbí
(1994) - Otázky a odpovědi
(1993) - Partners
(1993) - Nahý v New Yorku
(1993) - Love Matters
(1993) - Hotelový pokoj (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1992) - Big Girls Don't Cry... They Get Even
(1991) - Moje první láska
(1991) - Jednou dokola
(1990) - Tajná zbraň
(1988) - Magická hlubina
(1988) - Lip Service
(1988) - Ich und Er
(1987) - Kdo je ta holka
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Téměř ty
(1985) - Po zavírací době
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - From Here to Maternity
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Johnny Dangerously
(1983) - Cold Feet
(1982) - Zeď
(1981) - Ctitel
(1981) - Americký vlkodlak v Londýně
(1979) - Střemhlav
(1975) - Okno do nebe

Griffin Dunne - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Griffin Dunne - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Griffin Dunne - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) Carey Lowell - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1977) Sophie Dahl

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Griffin Dunne 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Griffin Dunne - herec, scénárista, režisér

se narodil 8.6.1955 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Griffin Dunne

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Griffin Dunne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°55’
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°41’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
28°05’
R
VenušeVenuše:
Býk
24°06’
 
MarsMars:
Rak
8°47’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°08’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°46’
R
UranUran:
Rak
25°29’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°41’
R
PlutoPluto:
Lev
24°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°01’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
9°59’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°04’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »