Gunnar Möller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gunnar Möller
(Gunnar Thor Karl Möller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
93 let
Povolání:
herec

Gunnar Möller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.7.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gunnar Möller 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Gunnar Möller
datum narození 1.7.1928
(herec, instagram)

Gunnar Möller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Endstation Glück
(2015) - Die abhandene Welt
(2008) - Heimat - Deine Filme: Stars, Spaß - Und die Wirklichkeit
(2005) - Oktoberfest
(2002) - Das Leben geht weiter
(1997) - Freunde wie wir (TV seriál)
(1995) - Schlußklappe '45 - Szenen aus dem deutschen Film
(1993) - Tatort - Deserteure
(1990) - Tage der Angst
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1990) - Liebesgeschichten (TV seriál)
(1989) - Der Geschichtenerzähler
(1989) - Frei zum Abschuß
(1987) - Tatort - Die Macht des Schicksals
(1987) - Das Rätsel der Sandbank
(1986) - Irgendwie und sowieso (TV seriál)
(1986) - Alles aus Liebe
(1985) - Säntis
(1985) - Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
(1985) - Geheime Mission
(1984) - Die Nacht der vier Monde
(1983) - Tatort - Der Schläfer
(1983) - Im Zeichen des Kreuzes
(1983) - Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
(1980) - Auf Achse (TV seriál)
(1979) - Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
(1976) - Herbst
(1975) - Osvobození Prahy
(1974) - Tatort - Mordgedanken
(1974) - Krycí název Oděsa
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1971) - Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis
(1971) - Familie Werner auf Reisen (TV seriál)
(1970) - Große Familie, Eine
(1970) - Ach, so eine nette Person
(1966) - Die Spanische Fliege
(1966) - Liselotte von der Pfalz
(1966) - Hobby
(1966) - Die Halunken-Spelunke - Eine vergnügte Geschichte mit viel Musik
(1966) - Die Grenzziehung
(1965) - Frühstück mit Julia
(1964) - Wenn man baden geht auf Teneriffa
(1964) - Maibritt, das Mädchen von den Inseln
(1963) - Zwei blaue Vergissmeinnicht
(1963) - Apartmentzauber
(1962) - Die Post geht ab
(1962) - Gasparone
(1962) - Freddy und das Lied der Südsee
(1961) - Wie einst im Mai
(1961) - Schau heimwärts, Engel
(1961) - Saison in Salzburg
(1961) - Herr Raymond kommt nicht
(1961) - Drei weiße Birken
(1960) - Der Wahre Jakob
(1960) - Der Vogelhändler
(1960) - Die Verkaufte Braut
(1960) - Nacht fiel über Gotenhafen
(1960) - Bomben auf Monte Carlo
(1959) - SOS Pacific
(1959) - Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
(1958) - Ist Mama nicht fabelhaft?
(1958) - Glasmenagerie
(1958) - Dreizehn alte Esel
(1957) - Nachts im grünen Kakadu
(1957) - Der Kühne Schwimmer
(1957) - Die Winzerin von Langenlois
(1956) - Was die Schwalbe sang
(1956) - Mein Bruder Josua
(1956) - Das Donkosakenlied
(1956) - Der Fremdenführer von Lissabon
(1955) - Ich denke oft an Piroschka
(1954) - Die Sieben Kleider der Katrin
(1954) - Liebe und Trompetenblasen
(1954) - Hoheit lassen bitten
(1954) - Haus voll Liebe, Ein
(1953) - Das Tanzende Herz
(1953) - Salto Mortale
(1953) - Hollandmädel
(1953) - Hochzeitsglocken
(1953) - Ehe für eine Nacht
(1952) - Tausend rote Rosen blüh'n
(1952) - Ferien vom Ich
(1952) - Der Eingebildete Kranke
(1952) - Bis wir uns wiedersehen
(1951) - Heidelberger Romanze
(1950) - Taxi-Kitty
(1950) - Rozdělený byt
(1950) - Der Mann, der zweimal leben wollte
(1950) - Hoši od Jestřábího jezera
(1950) - Gabriela
(1950) - Fünf unter Verdacht
(1949) - Wohin die Züge fahren
(1949) - Nach Regen scheint Sonne
(1949) - Ich mach dich glücklich
(1949) - Heimliches Rendezvous
(1949) - Hans im Glück
(1948) - Danke, es geht mir gut
(1947) - Wozzeck
(1945) - Die Brüder Noltenius
(1944) - Meine vier Jungens
(1944) - Junge Adler
(1944) - Ein Blick zurück
(1944) - Der grüne Salon
(1944) - Die Degenhardts
(1943) - Fritze Bollmann wollte angeln
(1942) - Sein Sohn
(1942) - Má přítelkyně Josefína
(1941) - Kopf hoch, Johannes
(1941) - Immer nur Du
(1941) - Druhé já
(1940) - Unser Fräulein Doktor

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gunnar Möller 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gunnar Möller - herec

se narodil 1.7.1928 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gunnar Möller

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Gunnar Möller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°22’
 
LunaLuna:
Střelec
21°14’
 
MerkurMerkur:
Rak
6°22’
R
VenušeVenuše:
Rak
9°19’
 
MarsMars:
Býk
3°40’
 
JupiterJupiter:
Býk
5°04’
 
SaturnSaturn:
Střelec
14°06’
R
UranUran:
Beran
7°20’
 
NeptunNeptun:
Lev
27°10’
 
PlutoPluto:
Rak
16°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°58’
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°59’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°18’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »