Gustáv Valach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gustáv Valach

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hontianske Nemce
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Gustáv Valach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.3.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gustáv Valach 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Gustáv Valach
datum narození 16.3.1921
(herec, instagram)

Gustáv Valach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Indické rozprávky (TV seriál)
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1988) - Balada o mŕtvych očiach
(1987) - Paví pírko
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Kohút nezaspieva
(1985) - Stará dobrá kapela (divadelní záznam)
(1984) - Mariša (divadelní záznam)
(1982) - Elena Holéczyová
(1981) - Lietajúce stroje na Slovensku
(1981) - Geľo Sebechlebský (divadelní záznam)
(1980) - Za trnkovým keřem
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Sonatína pre páva
(1979) - Na pytlácké stezce
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Spoločný menovateľ
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1977) - Stíny horkého léta
(1977) - Penelopa
(1977) - Kačička Modropierko
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Horúčka
(1974) - Piková dáma
(1974) - Pavlínka
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Lucrezia Borgia
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1973) - Svokrovia (divadelní záznam)
(1973) - Kaucia
(1973) - Dynamit
(1973) - Dolina
(1973) - Čierne ovce
(1972) - Javor a Juliana
(1970) - Vassa Železnovová (divadelní záznam)
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1969) - Touha zvaná Anada
(1969) - Pštrosí večierok
(1968) - Špinavé ruky
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Ženský zákon
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Drak se vrací
(1965) - At' žije republika
(1964) - Senzi mama
(1964) - Muž pre každé počasie
(1963) - Vstupujeme do doby atómovej
(1963) - Zalamejský richtár
(1963) - Túžba sobotnej noci
(1963) - Trio Angelos
(1963) - Kto si bez viny
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1962) - Dobrodružstvo so spravodlivosťou
(1960) - Práče
(1959) - První parta
(1958) - Posledný návrat
(1956) - Ztracenci
(1956) - Previerka lásky
(1956) - Nevěra
(1955) - Hygiena vodných tokov
(1955) - Žena z vrchov
(1954) - Nákazlivá obrna ošípaných
(1953) - Rodná zem
(1953) - Pole neorané
(1952) - Mladé srdcia
(1951) - Lazy sa pohly
(1951) - Boj sa skončí zajtra
(1950) - Priehrada
(1948) - Bílá tma

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gustáv Valach 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gustáv Valach - herec

se narodil 16.3.1921 ve městě Hontianske Nemce
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gustáv Valach

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Gustáv Valach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°22’
 
LunaLuna:
Blíženci
16°50’
 
MerkurMerkur:
Ryby
3°28’
 
VenušeVenuše:
Býk
5°44’
 
MarsMars:
Beran
23°31’
 
JupiterJupiter:
Panna
12°30’
R
SaturnSaturn:
Panna
21°06’
R
UranUran:
Ryby
6°44’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°18’
R
PlutoPluto:
Rak
6°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°03’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°08’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°02’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »