Guy Grosso wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Guy Grosso
(Guy Sarrazin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Beauvais
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Guy Grosso - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.8.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Guy Grosso 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Guy Grosso
datum narození 19.8.1933
(herec, instagram)

Guy Grosso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - La Façon de le dire
(1992) - Taxi Girl
(1991) - Robinson et compagnie
(1991) - Bébé express
(1988) - Vivement lundi (TV seriál)
(1983) - Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
(1982) - Salut, j'arrive
(1982) - L'académie des 9 (TV seriál)
(1982) - Četník a četnice
(1981) - Fini de rire, fillette
(1981) - Le Boulanger de Suresnes
(1980) - Les Phallocrates
(1980) - Lakomec
(1980) - C'est pas Dieu possible
(1979) - Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
(1979) - Karel a Lucie
(1979) - Četník a mimozemšťané
(1978) - Voltaire (TV seriál)
(1977) - Stepující stonožka
(1977) - Impressions d'Afrique
(1977) - Chantecler
(1977) - Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
(1977) - Deux cloches dans la neige
(1976) - Le Siècle des lumières
(1976) - Mini-chroniques (TV seriál)
(1976) - Le château des Carpathes
(1975) - Opération Lady Marlène
(1975) - Le péril bleu
(1975) - Chobizenesse
(1975) - Adieu Amédée
(1974) - Messieurs les jurés (TV seriál)
(1974) - Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
(1973) - Sukničkář Colinot
(1973) - Molière pour rire et pour pleurer (TV seriál)
(1973) - La Maîtresse
(1973) - La vie rêvée de Vincent Scotto
(1973) - Graine d'ortie (TV seriál)
(1971) - Le Songe d'une nuit d'été
(1971) - Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
(1971) - Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
(1970) - Le Champignon
(1970) - Četník ve výslužbě
(1970) - Alice au pays des merveilles
(1969) - La Honte de la famille
(1968) - Četník se žení
(1967) - Senzační prázdniny
(1966) - Velký flám
(1966) - Grand restaurant pana Septima
(1965) - Smolař
(1965) - Pleins feux sur Stanislas
(1965) - Moi et les hommes de 40 ans
(1965) - Četník v New Yorku
(1965) - Les Bons vivants
(1964) - Une ravissante idiote
(1964) - Jak vykrást banku
(1964) - Les Gorilles
(1964) - Des pissenlits par la racine
(1964) - Četník ze Saint Tropez
(1963) - Le Magot de Josefa
(1963) - Honba za kytarami
(1963) - La Foire aux cancres
(1963) - Bébert et l'omnibus
(1962) - Proces
(1961) - Výhodná koupě
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)

Guy Grosso - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Guy Grosso 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Guy Grosso - herec

se narodil 19.8.1933 ve městě Beauvais
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Guy Grosso

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Guy Grosso
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
26°01’
 
LunaLuna:
Lev
5°56’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°32’
 
VenušeVenuše:
Panna
27°34’
 
MarsMars:
Váhy
25°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
25°29’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
12°02’
R
UranUran:
Beran
27°18’
R
NeptunNeptun:
Panna
9°23’
 
PlutoPluto:
Rak
23°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°42’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°54’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
3°50’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »