Guy Henry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Guy Henry

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bolton, Anglie
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Guy Henry - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.10.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Guy Henry 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Guy Henry
datum narození 17.10.1960
(herec, instagram)

Guy Henry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Retribution
(2015) - Life in Squares (TV seriál)
(2014) - Our Zoo (TV seriál)
(2014) - Nové světy (TV seriál)
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - U Be Dead
(2009) - Síla lásky
(2009) - Pohled na smrt (TV seriál)
(2009) - Margaret
(2009) - Hercule Poirot: Hodiny
(2009) - Framed
(2008) - Wallander (TV seriál)
(2008) - Lost in Austen (TV seriál)
(2008) - John Adams (TV seriál)
(2008) - Good
(2008) - Criminal Justice (TV seriál)
(2007) - The Trial of Tony Blair
(2007) - Expresso
(2006) - Zahřívací kolo
(2006) - Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
(2006) - Kenneth Williams: Fantabulosa!
(2006) - The Chase (TV seriál)
(2006) - Hotel Babylon (TV seriál)
(2006) - Ajťáci (TV seriál)
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Řím (TV seriál)
(2005) - Komparz (TV seriál)
(2004) - Who Killed Thomas Becket?
(2004) - Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2004) - EMR
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Mladí návštěvníci
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - Foylova válka (TV seriál)
(2002) - Fields of Gold
(2001) - Sword of Honour
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Trial & Retribution (TV seriál)
(1997) - The Grand (TV seriál)
(1996) - Emma
(1995) - England, My England
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1989) - Stay Lucky (TV seriál)
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1986) - Lady Jane
(1985) - Family Ties Vacation
(1984) - Jiná země
(1982) - Young Sherlock: The Mystery of the Manor House (TV seriál)
(1978) - Rumpole of the Bailey (TV seriál)
(1967) - Look and Read (TV seriál)
(1954) - Sidi-Bel-Abbès

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.10.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Guy Henry 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Guy Henry - herec

se narodil 17.10.1960 ve městě Bolton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Guy Henry

Dnes se narodili
Spojené státy Joe Pesci
(*1943) herec

Velká Británie Ronald Colman
(*1891) herec

Spojené státy Mia Farrow
(*1945) herečka

Česká republika Kateřina Brožová
(*1968) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Josef Masopust
(*1931) fotbalista


Guy Henry
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
24°06’
 
LunaLuna:
Panna
17°21’
 
MerkurMerkur:
Štír
18°43’
 
VenušeVenuše:
Štír
24°50’
 
MarsMars:
Rak
11°46’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°35’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
12°37’
 
UranUran:
Lev
24°54’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°19’
 
PlutoPluto:
Panna
7°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°20’
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°09’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°37’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Laura Dern
(*1967) herečka, scénáristka

Česká republika Ida Kelarová
(*1956) romská zpěvačka, muzikantka, sestra zpěvačky Ivy Bittové

Rusko Boris Pasternak
(*1890) básník, prozaik

Česká republika Martin Severa
(*1956) moderátor

Spojené státy Emma Roberts
(*1991) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Gavin
(*1931 - 2018) herec, politik, ambasádor

Rusko Fjodor Michajlovič Dostojevskij
(*1821 - 1881) spisovatel

Spojené státy Bill Haley
(*1925 - 1981) zpěvák, kytarista, jeden z prvních rokenrolových hudebníků

Velká Británie Ian Richardson
(*1934 - 2007) herec

Česká republika Jarmila Novotná
(*1907 - 1994) herečka, operní pěvkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »