Guy Pearce wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Guy Pearce
(Guy Edward Pearce)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1967 - 16:15h
Místo:
Ely, Anglie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Guy Pearce - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1967 - 16:15  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1967 - 15:15  
GB, Ely:
52°24' s.š., 0°16' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Guy Pearce 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Guy Pearce
datum narození 5.10.1967
(herec, instagram)

Guy Pearce - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Yellow Earth
(2017) - Violet Town
(2016) - The Wizards of Aus (TV seriál)
(2016) - The Wizards of Aus
(2016) - Jack Irish (TV seriál)
(2016) - Genius
(2016) - Brimstone
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Results
(2015) - Holding the Man
(2015) - Equals
(2014) - Jack Irish: Dead Point
(2014) - Cesta
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Iron Man 3
(2013) - Hateship Loveship
(2013) - Breathe In
(2012) - Prometheus: The Weyland Files
(2012) - The Furious Gods: Making Prometheus
(2012) - Země bez zákona
(2012) - Útěk z MS-1
(2012) - Prometheus
(2012) - Jack Irish: Black Tide
(2012) - Jack Irish: Bad Debts
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Film o filmu: Nebojte se tmy
(2011) - 33 Postcards
(2011) - Vendeta
(2011) - Mildred Pierceová (TV seriál)
(2010) - Nebojte se tmy
(2010) - Království zvěrstev
(2010) - Králova řeč
(2009) - Já jsem ty
(2009) - Cesta
(2008) - 'Neighbours' on Five
(2008) - Zrádce
(2008) - Smrt čeká všude
(2008) - Pohádky na dobrou noc
(2008) - Okřídlené bytosti
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Iluze lásky
(2006) - Warholka
(2006) - První sníh
(2005) - The Young Turks
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Proposition
(2005) - Home and Away: Romances
(2004) - Dva bratři
(2002) - Stroj času
(2002) - Než nás probudí lidský hlas
(2002) - Hrabě Monte Cristo
(2002) - Dokonalá loupež
(2001) - The Movie Loft
(2000) - Memento
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 1 - Sundance
(1999) - A Slipping-Down Life
(1999) - Dravci
(1998) - Woundings
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Halifaxová, soudní psychiatr - Déja vu
(1997) - The Devil Game
(1996) - Kdo jsem?
(1994) - Dobrodružství Priscilly, královny pouště
(1993) - Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
(1993) - Flynn
(1991) - Dravec
(1990) - Heaven Tonight
(1990) - Friday on My Mind
(1988) - Home and Away (TV seriál)
(1985) - Neighbours (TV seriál)
(1980) - Service Natur (TV seriál)

Guy Pearce - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Guy Pearce - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Guy Pearce 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Guy Pearce - herec

se narodil 5.10.1967 ve městě Ely, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Guy Pearce

Dnes se narodili
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Guy Pearce
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°41’
8
 
LunaLuna:
Štír
6°55’
8
 
MerkurMerkur:
Štír
6°40’
8
 
VenušeVenuše:
Panna
1°44’
7
 
MarsMars:
Střelec
17°25’
10
 
JupiterJupiter:
Lev
27°34’
7
 
SaturnSaturn:
Beran
8°48’
2
R
UranUran:
Panna
25°53’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
22°35’
9
 
PlutoPluto:
Panna
21°13’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°37’
2
R
Černá LunaLilith:
Býk
1°27’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°52’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
28°11’
1
Domy:
Vodnář
2°57’
Lev
2°57’
2:
Beran
4°34’
8:
Váhy
4°34’
3:
Býk
12°05’
9:
Štír
12°05’
Blíženci
4°35’
Střelec
4°35’
5:
Blíženci
22°03’
Střelec
22°03’
6:
Rak
9°21’
Kozoroh
9°21’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
3°46’
11
Slun./Luna:
Váhy
24°18’
8


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Richard Harris
(*1930 - 2002) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911 - 1993) herec

Belgie Henry van de Velde
(*1863 - 1957) malíř, architekt

Velká Británie Jack Bruce
(*1943 - 2014) zpěvák, hudebník

Jamajka Gregory Isaacs
(*1951 - 2010) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »