Hana Vítová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hana Vítová
(Hana Lašková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Hana Vítová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.1.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hana Vítová 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Hana Vítová
datum narození 24.1.1914
(herečka, instagram)

Hana Vítová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Úsměvy
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1969) - Grandsupertingltangl
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1964) - Půjčovna talentů
(1963) - Babiččina krabička
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Muž v povětří
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1947) - Znamení kotvy
(1945) - Jenom krok
(1944) - Sobota
(1944) - Přátelé
(1944) - Jarní píseň
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Druhý výstřel
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Karel a já
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Noční motýl
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Směry života
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Adam a Eva
(1939) - Zlatý člověk
(1939) - Veselá bída
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Paní Kačka zasahuje...
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Jiný vzduch
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Klapzubova jedenáctka
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Cestou křížovou
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Bláhové děvče
(1937) - Pozdrav filmařů krajanům do USA
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Krb bez ohně
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Trhani
(1936) - Srdce v soumraku
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)
(1935) - Koho jsem včera líbal?
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Hřích mládí
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Matka Kráčmerka
(1933) - U svatého Antoníčka
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hana Vítová 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hana Vítová - herečka

se narodila 24.1.1914 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hana Vítová

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Hana Vítová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
3°40’
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°39’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
3°05’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
29°15’
 
MarsMars:
Rak
8°09’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
0°40’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°31’
R
UranUran:
Vodnář
7°21’
 
NeptunNeptun:
Rak
26°39’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
17°09’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°15’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »