Hans Söhnker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hans Söhnker

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.10. 1903 - 21:45h
Místo:
Kiel
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Hans Söhnker - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.10.1903 - 21:45  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.10.1903 - 20:45  
DE, Kiel:
54°20' s.š., 10°8' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hans Söhnker 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Hans Söhnker
datum narození 11.10.1903
(herec, instagram)

Hans Söhnker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Stars der UFA
(1980) - Die Weber
(1980) - Im schönsten Bilsengrunde (TV seriál)
(1978) - Vorhang auf, wir spielen Mord
(1975) - Beschlossen und verkündet (TV seriál)
(1973) - Lokaltermin (TV seriál)
(1972) - Täter auf der Spur - In Schönheit sterben, Dem
(1972) - Manulescu (TV seriál)
(1971) - Der Erste Frühlingstag
(1969) - Salto mortale (TV seriál)
(1969) - Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
(1969) - Kellerassel
(1968) - Der Hund von Blackwood Castle
(1966) - Im Jahre Neun
(1965) - Forellenhof, Der (TV seriál)
(1964) - Sechs Stunden Angst
(1964) - Jetzt dreht die Welt sich nur um dich
(1964) - Das Phantom von Soho
(1963) - Rückblende 1963
(1963) - Dulcinea
(1962) - Sherlock Holmes a náhrdelník smrti
(1962) - Nejdelší den
(1961) - Unser Haus in Kamerun
(1961) - Rückblende, Die (TV seriál)
(1961) - Fast ein Poet
(1960) - Wegen Verführung Minderjähriger
(1960) - Schachnovelle
(1960) - Immer will ich dir gehören
(1960) - Ich heirate Herrn Direktor
(1960) - Die Fastnachtsbeichte
(1960) - Einer von sieben
(1959) - Jacqueline
(1959) - For the First Time
(1958) - Worüber man nicht spricht - Frauenarzt Dr. Brand greift ein
(1958) - Die Singenden Engel von Tirol
(1958) - Sag ja, Mutti
(1957) - Wie schön, daß es dich gibt
(1957) - Immer, wenn der Tag beginnt
(1957) - Die Freundin meines Mannes
(1956) - Zärtliches Geheimnis
(1956) - Wenn wir alle Engel wären
(1956) - Studentin Helene Willfüer
(1956) - Geliebte Corinna
(1955) - Vor Gott und den Menschen
(1955) - Eine Frau genügt nicht?
(1954) - Oberarzt Dr. Solm
(1954) - Leben für Do, Ein
(1954) - Ihre große Prüfung
(1954) - Hoheit lassen bitten
(1953) - Das Singende Hotel
(1953) - Muß man sich gleich scheiden lassen?
(1953) - Männer im gefährlichen Alter
(1953) - Die Stärkere
(1952) - Königin der Arena
(1951) - Weiße Schatten
(1951) - Schatten über Neapel
(1951) - Mein Freund, der Dieb
(1951) - Amore e sangue
(1950) - Nur eine Nacht
(1950) - Geliebter Lügner
(1950) - Der Fall Rabanser
(1949) - Hallo Fräulein
(1949) - Einmaleins der Ehe
(1948) - Film ohne Titel
(1944) - Tierarzt Dr. Vlimmen
(1944) - La Paloma
(1944) - Der Engel mit dem Saitenspiel
(1943) - Nacht ohne Abschied
(1943) - Liebespremiere
(1943) - Mann mit Grundsätzen?, Ein
(1942) - Der Strom
(1942) - Meine Frau Teresa
(1941) - Na shledanou, Františko!
(1941) - Blutsbrüderschaft
(1940) - Nanette
(1940) - Frau nach Maß
(1939) - Oceán v plamenech
(1939) - Männer müssen so sein
(1939) - Irrtum des Herzens
(1939) - Gold in New Frisco
(1938) - Zlaté srdce lékařky
(1938) - Die Vier Gesellen
(1938) - Když hvězdy svítí
(1938) - Geld fällt vom Himmel
(1938) - Der Tag nach der Scheidung
(1937) - Vzorný manžel
(1937) - Und du mein Schatz fährst mit
(1937) - Truxův záhadný případ
(1937) - Netopýr
(1937) - Miláček žen
(1937) - Hudba pro tebe
(1936) - Líbánky
(1936) - Kde skřivánek zpívá
(1936) - Diener lassen bitten
(1936) - Die Drei um Christine
(1936) - Arzt aus Leidenschaft
(1935) - Sie und die Drei
(1935) - Mladý hrabě
(1935) - Herbstmanöver
(1935) - Eva
(1934) - Kazdá žena má své tajemství
(1934) - Ich sing' mich in dein Herz hinein
(1934) - Die große Chance
(1934) - Die Czardasfürstin
(1934) - Anita v ráji (německá verze)
(1933) - Schwarzwaldmädel
(1933) - Carevič

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hans Söhnker 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hans Söhnker - herec

se narodil 11.10.1903 ve městě Kiel
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hans Söhnker

Dnes se narodili
Spojené státy Vincent D'Onofrio
(*1959) herec

Spojené státy Susan Hayward
(*1917) herečka

Slovensko Anna Šišková
(*1960) herečka

Česká republika Naďa Urbánková
(*1939) herečka, zpěvačka

Česká republika Ivan Trojan
(*1964) herec


Hans Söhnker
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
17°21’
5
 
LunaLuna:
Blíženci
21°44’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°56’
4
R
VenušeVenuše:
Panna
15°47’
4
 
MarsMars:
Střelec
13°34’
6
 
JupiterJupiter:
Ryby
14°47’
10
R
SaturnSaturn:
Vodnář
2°41’
8
 
UranUran:
Střelec
22°19’
6
 
NeptunNeptun:
Rak
5°57’
12
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°37’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
6°08’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°06’
8
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°21’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
10°28’
5
Domy:
Rak
14°51’
Kozoroh
14°51’
2:
Rak
29°12’
8:
Kozoroh
29°12’
3:
Lev
16°02’
9:
Vodnář
16°02’
Panna
9°02’
Ryby
9°02’
5:
Váhy
14°27’
Beran
14°27’
6:
Střelec
4°10’
Blíženci
4°10’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
11°57’
11
Slun./Luna:
Lev
19°32’
3


Zítra slaví narozeniny
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mašín
(*1896 - 1942) důstojník prvorepublikové Československé armády, člen protinacistické odbojové organizace Tři králové

Velká Británie Christopher Fry
(*1907 - 2005) scénárista

Spojené státy Chet Atkins
(*1924 - 2001) zpěvák

Francie Roger Chapelet
(*1903 - 1995) malíř

Kanada John Norman Collins
(*1947 - 1968) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »