Hanuš Bor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hanuš Bor

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
69 let

Hanuš Bor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1950 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hanuš Bor 2019, 2020 - Wikipedie info)

Hanuš Bor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Lháři
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Předčasná úmrtí: Poselství přes rampu
(2008) - Nejlepší playbacková zpěvačka na světě
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Hrobník
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Václav
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - Paní z Izieu
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Kolaborant
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Štěstí
(2005) - Labyrint
(2004) - Hledání Janáčka
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Devátý den
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Iguo Igua
(2002) - Vetřelci v Coloradu
(2001) - Requiem
(2001) - May Day
(2001) - Experiment
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Hanele
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Kateřina sama doma
(1994) - Prima sezona (TV seriál)
(1994) - Nexus
(1992) - Omyl doktora Horna
(1992) - Něco lehčího
(1989) - Muka obraznosti
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1984) - Holka na krátkou trať
(1974) - Hodinky bez vodotrysku
(1973) - Jakou barvu má láska
(1971) - Velikonoční dovolená
(1970) - Na kometě
(1970) - Mášenka
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Klaun Ferdinand a raketa
(1961) - Každá koruna dobrá
(1960) - Valčík pro milión
(1960) - Černá sobota
(1959) - Přátelé na moři
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Žižkovská romance
(1955) - Buďme připraveni

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hanuš Bor 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

se narodil v roce *1950 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hanuš Bor

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Hanuš Bor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°08’
 
LunaLuna:
Rak
27°04’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°22’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°27’
 
MarsMars:
Vodnář
8°42’
 
JupiterJupiter:
Ryby
3°41’
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°06’
 
UranUran:
Rak
7°35’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°20’
 
PlutoPluto:
Lev
19°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°04’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°50’
 
CheirónCheirón:
Střelec
25°29’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »