Helen Hayes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Helen Hayes
(Helen Hayes Brown)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.10. 1900 - 03:25h
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
† 92 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Helen Hayes - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Drew (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
10.10.1900 - 03:25  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.10.1900 - 08:25  
US, Washington:
38°54' s.š., 77°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Helen Hayes 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Helen Hayes
datum narození 10.10.1900
(herečka, instagram)

Helen Hayes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1992) - MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
(1990) - Night of 100 Stars III
(1988) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Smysluplná vražda
(1983) - Záhada v Karibiku
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Vždyť je to hračka
(1981) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1978) - A Family Upside Down
(1977) - Candleshoe
(1976) - Victory at Entebbe
(1976) - Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
(1975) - One of Our Dinosaurs Is Missing
(1974) - Herbie Day at Disneyland
(1974) - Herbie a stará dáma
(1974) - Black Day for Bluebeard
(1972) - The Snoop Sisters (TV seriál)
(1972) - Sestry Snoopovy
(1972) - Harvey
(1971) - Do Not Fold, Spindle, or Mutilate
(1970) - The Front Page
(1970) - Letiště
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Arsenic and Old Lace
(1961) - The Challenge of Ideas
(1959) - Third Man on the Mountain
(1959) - The Cherry Orchard
(1956) - Anastasia
(1955) - A.N.T.A. Album of 1955
(1954) - Light's Diamond Jubilee
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1953) - Main Street to Broadway
(1952) - My Son John
(1948) - Toast of the Town
(1943) - Stage Door Canteen
(1938) - Hollywood Goes to Town
(1935) - Vanessa: Her Love Story
(1934) - What Every Woman Knows
(1934) - This Side of Heaven
(1934) - Crime Without Passion
(1933) - The White Sister
(1933) - Noční let
(1933) - Another Language
(1932) - The Son-Daughter
(1932) - Sbohem, armádo
(1931) - The Sin of Madelon Claudet
(1931) - Arrowsmith
(1928) - The Dancing Town
(1917) - The Weavers of Life

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.10.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Helen Hayes 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Helen Hayes - herečka

se narodila 10.10.1900 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Helen Hayes

Dnes se narodili
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Helen Hayes
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
16°34’
2
 
LunaLuna:
Býk
11°57’
9
 
MerkurMerkur:
Štír
4°27’
2
 
VenušeVenuše:
Panna
1°57’
12
 
MarsMars:
Lev
7°51’
11
 
JupiterJupiter:
Střelec
8°15’
3
 
SaturnSaturn:
Střelec
29°33’
4
 
UranUran:
Střelec
9°38’
4
 
NeptunNeptun:
Blíženci
29°14’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
17°36’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°12’
3
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°56’
1
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°38’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
16°38’
6
Domy:
Panna
12°01’
Ryby
12°01’
2:
Váhy
6°48’
8:
Beran
6°48’
3:
Štír
6°15’
9:
Býk
6°15’
Střelec
9°22’
Blíženci
9°22’
5:
Kozoroh
13°10’
Rak
13°10’
6:
Vodnář
14°27’
Lev
14°27’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
25°42’
11
Slun./Luna:
Rak
29°16’
11


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) herec

Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatik, spisovatel, redaktor, ředitel herecké společnosti

Česká republika Ladislav Menzel
(*1929 - 1978) filosof, žák Jana Patočky

Slovensko Jaroslav Filip
(*1949 - 2000) herec, skladatel, režisér

Česká republika Ota Petřina
(*1949 - 2015) zpěvák, skladatel, textař, kytarista, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »