Henry Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Henry Jones
(Henry Burk Jones)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
17.5.1999 (Příčina: Úraz)
Povolání:
herec

Henry Jones - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.8.1912 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Henry Jones 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Henry Jones
datum narození 1.8.1912
(herec, instagram)

Henry Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Picture Windows (TV seriál)
(1994) - Lekce života
(1992) - Mastergate
(1992) - Grass Roots
(1990) - Švindlíři
(1990) - Kam s její mrtvolou
(1990) - Dick Tracy
(1990) - Arachnofobie
(1989) - Nowhere to Run
(1987) - I Married Dora (TV seriál)
(1986) - The Leftovers
(1986) - Balboa
(1985) - Code Name: Foxfire (TV seriál)
(1985) - Code Name: Foxfire
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Gun Shy (TV seriál)
(1982) - Tales of the Apple Dumpling Gang
(1982) - Smrtící past
(1981) - California Gold Rush
(1980) - Od devíti do pěti
(1979) - Mrs. Columbo (TV seriál)
(1979) - Kate Loves a Mystery
(1977) - Tail Gunner Joe
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Phyllis (TV seriál)
(1974) - These Are the Days (TV seriál)
(1974) - Roll, Freddy, Roll!
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - The Letters
(1973) - Letters from Three Lovers
(1973) - The Girl with Something Extra (TV seriál)
(1973) - Černá výprava
(1972) - Pete a Tillie
(1972) - Napoleon a Samantha
(1972) - Dcery Joshuy Caba
(1971) - Švindl
(1971) - Podporujte svého pistolníka!
(1971) - Love Hate Love
(1970) - Rabbit, Run
(1970) - The Movie Murderer
(1970) - Dirty Dingus Magee
(1970) - Cockeyed Cowboys of Calico County
(1969) - Rascal
(1969) - Podporujte svého šerifa!
(1969) - Butch Cassidy a Sundance Kid
(1969) - Angel in My Pocket
(1968) - Stay Away, Joe
(1968) - Something for a Lonely Man
(1968) - Project X
(1967) - Vražedné šampaňské
(1967) - The Crucible
(1965) - Never Too Late
(1963) - Channing (TV seriál)
(1961) - Angel Baby
(1960) - The Bramble Bush
(1960) - Cash McCall
(1958) - Vertigo
(1957) - Will Success Spoil Rock Hunter?
(1957) - Cesta za záchranou
(1956) - The Girl Can't Help It
(1956) - The Bad Seed
(1956) - The Girl He Left Behind
(1954) - Center Stage (TV seriál)
(1953) - Taxi
(1953) - Eye Witness (TV seriál)
(1952) - The Gulf Playhouse (TV seriál)
(1951) - The Lady Says No
(1949) - Hands of Murder (TV seriál)
(1943) - This Is the Army

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.8.1912 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Henry Jones 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Henry Jones - herec

se narodil 1.8.1912 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Henry Jones

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Henry Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
8°49’
 
LunaLuna:
Ryby
15°05’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°33’
 
VenušeVenuše:
Lev
16°08’
 
MarsMars:
Panna
9°33’
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°32’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
2°17’
 
UranUran:
Vodnář
1°10’
R
NeptunNeptun:
Rak
24°05’
 
PlutoPluto:
Blíženci
29°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°48’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°25’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°08’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »