Hilary Swank wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hilary Swank
(Hilary Ann Swank)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.7. 1974 - 17:28h
Místo:
Lincoln, Nebraska
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Hilary Swank - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Name (X)
Datum narození a čas (místní čas):
30.7.1974 - 17:28  (CDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.7.1974 - 22:28  
US, Lincoln:
40°48' s.š., 96°40' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hilary Swank 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Hilary Swank
datum narození 30.7.1974
(herečka, instagram)

Hilary Swank - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The One Percent (TV seriál)
(2016) - Spark
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - To nejsi Ty
(2014) - The Homesman
(2013) - Smrt si říká malárie
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Intimní past
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Guión busca estrella
(2010) - Odsouzení
(2009) - Amelia
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Vyletět z hnízda
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The New 7 Wonders of the World
(2007) - P.S. Miluji Tě
(2007) - Mezi řádky
(2007) - Krvavá sklizeň
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - ...So Goes the Nation
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2004) - Rudý prach
(2004) - Million Dollar Baby
(2004) - Andělé s ocelovým hlasem
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Zkurvená noc
(2003) - Jádro
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Day for Night: The Making of 'Insomnia'
(2002) - The Space Between
(2002) - Insomnie
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Pod antarktickým ledem
(2001) - The Gift: A Look Inside
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - The Audition
(2000) - Téměř dokonalý zločin
(1999) - Kluci nepláčou
(1998) - Ve stínu sekvojí
(1997) - Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah
(1997) - Za každou cenu
(1997) - Quiet Days in Hollywood
(1997) - Leaving L.A. (TV seriál)
(1996) - Vracejí se... znovu
(1996) - Terror in the Family
(1996) - Padělek
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Oběti zloby
(1994) - Nový Karate Kid
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Untitled 'Buffy the Vampire Slayer' Featurette
(1992) - Camp Wilder (TV seriál)
(1992) - Buffy, zabíječka upírů
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
Hilary Swank - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Chad Lowe - manžel

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hilary Swank 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hilary Swank - herečka

se narodila 30.7.1974 ve městě Lincoln, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hilary Swank

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Hilary Swank
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
7°21’
8
 
LunaLuna:
Kozoroh
2°08’
1
 
MerkurMerkur:
Rak
20°07’
7
 
VenušeVenuše:
Rak
11°44’
7
 
MarsMars:
Panna
2°05’
8
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°59’
3
R
SaturnSaturn:
Rak
12°12’
7
 
UranUran:
Váhy
24°01’
10
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°56’
12
R
PlutoPluto:
Váhy
4°38’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°45’
12
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°48’
2
 
CheirónCheirón:
Beran
24°29’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
12°54’
5
Domy:
Střelec
18°08’
Blíženci
18°08’
2:
Kozoroh
23°27’
8:
Rak
23°27’
3:
Ryby
3°36’
9:
Panna
3°36’
Beran
9°15’
Váhy
9°15’
5:
Býk
6°45’
Štír
6°45’
6:
Býk
28°37’
Štír
28°37’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
13°41’
11
Slun./Luna:
Váhy
19°45’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »