Hiro Kanagawa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hiro Kanagawa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sapporo
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, scénárista

Hiro Kanagawa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.10.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hiro Kanagawa 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Hiro Kanagawa
datum narození 13.10.1963
(herec, scénárista, instagram)

Hiro Kanagawa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Věčně mladá
(2015) - Heroes Reborn (TV seriál)
(2015) - Akta X X (TV seriál)
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2013) - Po proudu
(2013) - Les sebevrahů
(2013) - Já a robot (TV seriál)
(2013) - The Carpenter's Miracle
(2013) - Batesův motel (TV seriál)
(2013) - Assault on Wall Street
(2012) - Continuum (TV seriál)
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Unesený detektiv
(2011) - Proroctví zkázy
(2011) - Poslední minuty na Zemi
(2011) - Donovan's Echo
(2011) - Blackstone (TV seriál)
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Král bojovníků
(2009) - Reset
(2009) - Opatrovnictví
(2009) - Dívka na přání
(2009) - Caprica (TV seriál)
(2009) - Caprica
(2008) - Válečníci: Šogun
(2008) - Svatyně (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Girlfriend Experience
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - Válečníci (TV seriál)
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - Mimzy
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2007) - Boj
(2006) - Rodina na útěku
(2006) - Fantastic Four (TV seriál)
(2006) - The Entrance
(2006) - Blade (TV seriál)
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Nejlepší přítelkyně
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Mlčení
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Da Vinci's City Hall (TV seriál)
(2004) - Public Lighting
(2004) - Pět starých známých
(2003) - 1st to Die
(2003) - Little Brother of War
(2003) - Betrayed
(2002) - Víření fluida
(2002) - Skryté hlasy
(2002) - Hladina adrenalinu
(2002) - Damaged Care
(2001) - The Lone Gunmen (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Replikant
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2001) - Okouzlení vrahem
(2001) - Lovci netvorů (TV seriál)
(2001) - Josie a její kočičky
(2000) - 6. den
(2000) - Secret Agent Man (TV seriál)
(2000) - Příběh Lindy McCartneyové
(2000) - Protection
(2000) - Obviněn
(2000) - Nejlepší show
(2000) - Mrcha
(2000) - Epicentrum
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(2000) - Big Sound (TV seriál)
(1999) - The Wonder Cabinet
(1999) - Resurrection
(1999) - Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku
(1998) - You, Me and the Kids (TV seriál)
(1998) - Vyšetřovatelé
(1998) - Spojení se smrtí
(1998) - Síť (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - Future Sport
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1998) - Američtí draci
(1997) - Zámořská střední (TV seriál)
(1997) - Vyděrači
(1997) - Nebezpečný zákazník
(1997) - Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
(1997) - Expedice smrti
(1997) - Doteky
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Milénium (TV seriál)
(1996) - Maska smrti
(1996) - For Hope
(1996) - Čmuchalové 2
(1995) - Únos dítěte
(1995) - Štvanice
(1995) - Skrýš
(1995) - Freeman - plačící drak
(1995) - Cyberjack
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Silueta
(1994) - My Name Is Kate
(1994) - M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
(1993) - Madison (TV seriál)
(1993) - Born Too Soon
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Round Table (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.10.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hiro Kanagawa 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hiro Kanagawa - herec, scénárista

se narodil 13.10.1963 ve městě Sapporo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hiro Kanagawa

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Hiro Kanagawa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
19°25’
 
LunaLuna:
Panna
3°54’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°15’
 
VenušeVenuše:
Štír
1°15’
 
MarsMars:
Štír
21°18’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°45’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
16°30’
R
UranUran:
Panna
8°17’
 
NeptunNeptun:
Štír
14°26’
 
PlutoPluto:
Panna
13°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
15°33’
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°41’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°55’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »