Holly Fields wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Holly Fields

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sacramento, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka

Holly Fields - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.10.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Holly Fields 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Holly Fields
datum narození 11.10.1976
(herečka, instagram)

Holly Fields - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Ones
(2015) - The Martial Arts Kid
(2013) - Four Senses
(2011) - Thriller Night
(2007) - The Still Life
(2007) - Starting from Scratch
(2006) - The Iron Man
(2004) - Pokoj vášně
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2002) - King's Highway
(2001) - Fishes
(1999) - Vládce prokletých přání 2
(1999) - Interceptors
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - First Encounter
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1995) - Mr. Payback: An Interactive Movie
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Runaway Daughters
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Sunday Funnies
(1992) - Seedpeople
(1992) - Kapela snů (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Keeping Secrets
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Hull High (TV seriál)
(1990) - Equal Justice
(1990) - The Big One: The Great Los Angeles Earthquake
(1989) - Velkofilm
(1989) - Spojení
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1989) - A Brand New Life (TV seriál)
(1988) - Scandal in a Small Town
(1988) - The Munsters Today (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Holly Fields - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1971) Corey Haim

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Holly Fields 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Holly Fields - herečka

se narodila 11.10.1976 ve městě Sacramento, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Holly Fields

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Holly Fields
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
18°17’
 
LunaLuna:
Býk
23°58’
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°10’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°44’
 
MarsMars:
Štír
1°47’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
0°25’
R
SaturnSaturn:
Lev
14°53’
 
UranUran:
Štír
6°17’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°50’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°12’
R
Černá LunaLilith:
Býk
8°24’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°06’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »