Ian Buchanan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ian Buchanan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamilton
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Ian Buchanan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.6.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ian Buchanan 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ian Buchanan
datum narození 16.6.1957
(herec, instagram)

Ian Buchanan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Byrd and the Bees
(2016) - One Week in Hollywood
(2013) - Inside Web Series (TV seriál)
(2011) - Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
(2009) - Make the Yuletide Gay
(2005) - Laws of Gambling
(2002) - Úkryt
(2001) - Raising Dad (TV seriál)
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Čekej nehybně
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1998) - The 25th Annual Daytime Emmy Awards
(1998) - Ivory Tower
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1994) - The 21st Annual Daytime Emmy Awards
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1993) - Studený pohled
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Modrý plamen
(1993) - Marilyn & Bobby: Her Final Affair
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Dvojí odhalení
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1991) - Sibs (TV seriál)
(1991) - Hollywood Detective (TV seriál)
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Columbo: Planý poplach
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1988) - Sedmé znamení
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.6.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ian Buchanan 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ian Buchanan - herec

se narodil 16.6.1957 ve městě Hamilton, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ian Buchanan

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Ian Buchanan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
25°03’
 
LunaLuna:
Vodnář
11°56’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°15’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°44’
 
MarsMars:
Rak
26°51’
 
JupiterJupiter:
Panna
23°00’
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°57’
R
UranUran:
Lev
4°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°59’
R
PlutoPluto:
Lev
28°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°53’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
2°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°06’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »