Idris Elba wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Idris Elba
(Idrissa Akuna Elba)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Idris Elba - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.9.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Idris Elba 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Idris Elba
datum narození 6.9.1972
(herec, instagram)

Idris Elba - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Dark Tower
(2017) - Alive Alone
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Zootropolis: Město zvířat
(2016) - Star Trek: Do neznáma
(2016) - Kniha džunglí
(2016) - Hledá se Dory
(2016) - Bastille Day
(2016) - A Hundred Streets
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Idris Elba: bez omezení
(2015) - Mandela, My Dad and Me
(2015) - Gunman: Muž na odstřel
(2015) - Beasts of No Nation
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Second Coming
(2014) - Pro dobrotu na žebrotu
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Enchanted Kingdom 3D
(2013) - Thor: Temný svět
(2013) - Pacific Rim - Útok na Zemi
(2013) - Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě
(2012) - Mumford & Sons: Lover Of The Light (hudební videoklip)
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Prometheus: The Weyland Files
(2012) - The Furious Gods: Making Prometheus
(2012) - Prometheus
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Thor
(2011) - Ghost Rider 2
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2010) - Parchanti
(2010) - Luther (TV seriál)
(2010) - Legacy
(2010) - Gangsteři
(2009) - Inside the Cinema
(2009) - BET Awards 2009
(2009) - Posedlá
(2009) - Nenarození
(2008) - Vůně Kalahari (TV seriál)
(2008) - RocknRolla
(2008) - Maturitní ples
(2008) - Hloubka duše
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - 28 Weeks Later: The Infected
(2007) - 28 týdnů poté
(2007) - Společné Vánoce
(2007) - Krvavá sklizeň
(2007) - Daddy's Little Girls
(2007) - Americký gangster
(2006) - All in the Game
(2005) - The Black Movie Awards
(2005) - World of Trouble
(2005) - Někdy v dubnu
(2005) - Gospel
(2004) - Tavis Smiley
(2003) - Jediná láska
(2002) - The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
(2002) - Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Ukradni, co můžeš!
(2000) - Nekonečná párty
(1999) - Tchyně
(1996) - Crucial Tales (TV seriál)
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

Idris Elba - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Idris Elba - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Idris Elba 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Idris Elba - herec

se narodil 6.9.1972 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Idris Elba

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Idris Elba
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°58’
 
LunaLuna:
Lev
29°19’
 
MerkurMerkur:
Panna
1°51’
 
VenušeVenuše:
Rak
28°28’
 
MarsMars:
Panna
14°17’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°43’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°58’
 
UranUran:
Váhy
16°33’
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°38’
 
PlutoPluto:
Váhy
1°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°25’
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°52’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°25’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »