Ilia Volok wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ilia Volok

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kyjev
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Ilia Volok - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.11.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ilia Volok 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ilia Volok
datum narození 1.11.1965
(herec, instagram)

Ilia Volok - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Allegiance (TV seriál)
(2014) - With You
(2014) - Ve službách CIA (TV seriál)
(2014) - Tah pěšcem
(2013) - Payday (TV seriál)
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2011) - Bez dechu
(2010) - Treasure of the Black Jaguar
(2010) - The Bad Penny
(2009) - Sólista
(2009) - Hired Gun
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Primo
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Cielito lindo
(2006) - Moosecock
(2006) - Company Town
(2006) - Bláznivá chůva
(2004) - Land of Canaan
(2003) - Rusové v Los Angeles (TV seriál)
(2003) - Akce Jelcin
(2002) - Power Rangers Wild Force: Identity Crisis
(2002) - Power Rangers Wild Force: Curse of the Wolf
(2002) - Power Rangers Wild Force (TV seriál)
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2002) - Boris
(2001) - Swordfish: Operace Hacker
(2001) - The Quickie
(2001) - Opoparchant
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2000) - To je vražda, napsala: Smrtonosný příběh
(2000) - Night All Day
(2000) - Neodvolatelná mise
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Between Christmas and New Year's
(1999) - Vládce prokletých přání 2
(1999) - Prapor sv. Patrika
(1999) - Krvavá lázeň
(1998) - My Mother Dreams the Satan's Disciples in New York
(1998) - Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
(1997) - U-Turn
(1997) - Plan B
(1997) - Air Force One
(1996) - Smrtící plavba
(1996) - The Rockford Files: Punishment and Crime
(1996) - První rána
(1996) - Inhumanoid
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1995) - Půlnoční samuraj
(1995) - OP Center
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Ať žije Caesar!

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.11.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ilia Volok 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ilia Volok - herec

se narodil 1.11.1965 ve městě Kyjev
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ilia Volok

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Ilia Volok
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
8°51’
 
LunaLuna:
Vodnář
10°28’
 
MerkurMerkur:
Štír
28°58’
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°22’
 
MarsMars:
Střelec
20°25’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°02’
R
SaturnSaturn:
Ryby
10°37’
R
UranUran:
Panna
18°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°19’
 
PlutoPluto:
Panna
17°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°51’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°03’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°19’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »