Ioan Gruffudd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ioan Gruffudd

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cardiff, Wales
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Ioan Gruffudd - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.10.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ioan Gruffudd 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ioan Gruffudd
datum narození 6.10.1973
(herec, instagram)

Ioan Gruffudd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Keep Watching
(2015) - Mr Calzaghe
(2015) - San Andreas
(2015) - Forever
(2014) - Under Milk Wood
(2014) - Playing It Cool
(2014) - Forever (TV seriál)
(2013) - Prokletí Midasovy skříňky
(2013) - Mezi životem a smrtí (TV seriál)
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Sanctum
(2011) - Nebezpečná identita (TV seriál)
(2011) - Foster
(2010) - Kid
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - W.
(2008) - Světlušky v zahradě
(2008) - Kletba Měsíčního údolí
(2008) - Agent Crush
(2007) - Příběhy z USA
(2007) - Fantastická čtyřka: Silver Surfer
(2006) - Televizní hrátky
(2006) - Nezlomná vůle
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - The Little Things
(2005) - Fantastická čtyřka
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Quest for King Arthur
(2004) - Dal: Yma/Nawr
(2004) - Král Artuš
(2004) - Century City (TV seriál)
(2003) - Život jedné dívky
(2003) - Zjevení
(2003) - Y Mabinogi
(2003) - Hornblower III - Věrnost
(2003) - Hornblower III - Povinnost
(2002) - Střelci
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - Muž a chlapec
(2001) - V pohodě
(2001) - Jiný život
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2001) - Co s tou Annie Mary?
(2000) - GPTV
(2000) - 102 dalmatinů
(2000) - Mistr zázraků
(1999) - Válečníci
(1999) - Šelomon a Gaenor
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1999) - Hornblower - Žabáci a Langusty
(1999) - Hornblower - Vévodkyně
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Great Expectations
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1998) - Hornblower - Důstojnické zkoušky
(1997) - The View
(1997) - Titanic
(1997) - Oscar Wilde
(1996) - Kapitán Poldark
(1995) - A Relative Stranger
(1974) - Pobol y Cwm (TV seriál)
Ioan Gruffudd - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1971) Alice Evans - manželka

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ioan Gruffudd 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ioan Gruffudd - herec

se narodil 6.10.1973 ve městě Cardiff, Wales, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ioan Gruffudd

Dnes se narodili
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Ioan Gruffudd
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
13°05’
 
LunaLuna:
Vodnář
5°36’
 
MerkurMerkur:
Štír
5°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
26°46’
 
MarsMars:
Býk
7°16’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
2°23’
 
SaturnSaturn:
Rak
4°38’
 
UranUran:
Váhy
22°46’
 
NeptunNeptun:
Střelec
5°20’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°30’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°52’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Carradine
(*1936 - 2009) herec

Mexiko Anthony Quinn
(*1915 - 2001) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942 - 2016) boxer

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881 - 1963) 261. papež

Česká republika Franz Kafka
(*1883 - 1924) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »