Ivan Mistrík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Mistrík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 46 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ivan Mistrík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.10.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Mistrík 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ivan Mistrík
datum narození 15.10.1935
(herec, instagram)

Ivan Mistrík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Herec: Ivan Mistrík
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Ivan Mistrík
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1982) - Tušenie
(1982) - Pražská terčovnica
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Pohľad do zrkadla
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Môj otec
(1981) - Mesiac na dedine (divadelní záznam)
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Dozrievanie
(1981) - Čudné dievča
(1981) - Crainquebille
(1980) - Stromy zomierajú postojačky
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Pozor na anjelov
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - List žene
(1980) - Chlapec z majera
(1979) - Višňový sad
(1979) - Moment kritického zaťaženia
(1979) - Majka tárajka
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Indiáni z Větrova
(1979) - Barbora Rösselová
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Srdce
(1978) - Spolužiak
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Izrafel
(1978) - Deti z tehlového dvora
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Konečná stanica
(1977) - Humánna povinnosť
(1977) - Dravý prúd
(1977) - Amok
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Vojáci svobody (TV seriál)
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Poslední (divadelní záznam)
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Dvakrát do tej istej rieky
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Pomsta
(1975) - Pani Heléne
(1975) - Leto v Nohante
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Tajný agent
(1974) - Škriatok
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1974) - Buddenbrookovci
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Povstalo s národom
(1972) - Don Juan (divadelní záznam)
(1972) - Človek na moste
(1971) - Zojka a Valerija
(1971) - Raz bol valach kráľom
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Hľadači svetla
(1971) - Dvaja
(1970) - 87. revír
(1970) - Medená veža
(1969) - Dobrý deň Sorrento
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1969) - Bašta
(1968) - Špinavé ruky
(1968) - Muž, který lže
(1968) - Maratón
(1968) - Knieža liptovské
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Vreckári
(1967) - Starvelská tragédia
(1967) - Sľub
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Izrafel
(1967) - Francois Villon
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1966) - Vianočné oblátky
(1966) - Škandál v Melodias banke
(1966) - Ľahostajní
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1965) - Caligula
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Balada o Vojtovej Maríne
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Tvár v okne
(1962) - Polnočná omša
(1962) - Neděle ve všední den
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Vyšší princip
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - Romeo, Julie a tma
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1957) - Štyridsaťštyri
(1956) - Nie je Adam ako Adam
(1956) - Čert nespí
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Kozie mlieko

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.10.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Mistrík 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Mistrík - herec

se narodil 15.10.1935 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Mistrík

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Ivan Mistrík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°11’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°14’
 
MerkurMerkur:
Váhy
27°12’
R
VenušeVenuše:
Panna
10°58’
 
MarsMars:
Střelec
20°16’
 
JupiterJupiter:
Štír
24°47’
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°58’
R
UranUran:
Býk
4°00’
R
NeptunNeptun:
Panna
15°38’
 
PlutoPluto:
Rak
27°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
17°01’
R
Černá LunaLilith:
Panna
20°24’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
16°03’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »