Ivo Paukert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivo Paukert

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér

Ivo Paukert - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
13.4.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivo Paukert 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ivo Paukert
datum narození 13.4.1931
(scénárista, režisér, instagram)

Ivo Paukert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Vzpomínání Vlastimila Brodského
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Vzpomínání na Jiřího Sováka
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Vše pro dámu
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1994) - Eduard Haken
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Raoul Schránil
(1992) - Jaroslav Foglar
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1991) - Fan Vavřincová
(1991) - Eliška Junková
(1991) - Album
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1989) - Múzy v muzeu
(1989) - Právě volal tvůj milenec
(1989) - Hody, hody, doprovody
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Strašidla
(1987) - Muž s maskou
(1986) - Tančíme stoletími
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1985) - Videostop
(1985) - Štěstí
(1985) - Jubileum
(1984) - Dějiny kontra Spejbl (divadelní záznam)
(1983) - Stodola Michala Tučného
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Pletky paní Operetky (TV seriál)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Tina Turnerová v Lucerně (koncert)
(1980) - Než se zvedne opona
(1979) - Suzi Quatro (koncert)
(1978) - Zpívá Sarah Vaughan (koncert)
(1978) - Johnny Cash v Praze (koncert)
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Program orchestru Karla Vlacha
(1973) - Písničky roku 1973
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Menu á la Grand
(1970) - Já mám kytky rád
(1968) - Gramohit 68
(1967) - Silvestr 1967: S našinci kolem Evropy
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Pijácká romance
(1967) - Na dejchánku v Semaforu (divadelní záznam)
(1965) - Benefice S + Š (divadelní záznam)
(1964) - Písničky na zítra
(1963) - Kdo, s kým, o čem, pro koho?
(1963) - Druhé album Supraphonu
(1962) - Album Supraphonu (koncert)
(1955) - Hastrman
(1953) - První oběd

Ivo Paukert - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivo Paukert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.4.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivo Paukert 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivo Paukert - scénárista, režisér

se narodil 13.4.1931 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivo Paukert

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Ivo Paukert
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°35’
 
LunaLuna:
Ryby
3°02’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°21’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°00’
 
MarsMars:
Lev
3°58’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°34’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°57’
 
UranUran:
Beran
15°45’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°15’
R
PlutoPluto:
Rak
18°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°11’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
17°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
16°54’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »