J. T. Walsh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

J. T. Walsh
(James Thomas Patrick Walsh)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
27.2.1998 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

J. T. Walsh - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.9.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(J. T. Walsh 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
J. T. Walsh
datum narození 28.9.1943
(herec, instagram)

J. T. Walsh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Hidden Agenda
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Vyjednavač
(1998) - Městečko Pleasantville
(1997) - Únos
(1997) - Město naděje
(1996) - Zločin století
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Smrtící bumerang
(1996) - Objetí smrti
(1996) - Hra o život
(1996) - Gangsteři v uniformách
(1996) - Boeing 747 v ohrožení
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Sacred Cargo
(1995) - Nixon
(1995) - Můj kamarád duch
(1995) - The Low Life
(1995) - Chůva
(1995) - Black Day Blue Night
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1994) - Some Folks Call It a Sling Blade
(1994) - Němý svědek
(1994) - Nebezpečný klient
(1994) - Lanaři
(1994) - Filmová láska
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - Popínavé květy
(1993) - Partners
(1993) - One Little Indian
(1993) - Odstřelovač
(1993) - Obchodník s hrůzou
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - The American Clock
(1992) - Red Rock West
(1992) - The Prom
(1992) - Pár správných chlapů
(1992) - In the Shadow of a Killer
(1992) - Hoffa
(1992) - Contact
(1991) - Pravá totožnost
(1991) - Oheň
(1991) - Ocelové bludiště
(1991) - Bezbranná
(1990) - Švindlíři
(1990) - Ruský dům
(1990) - Proč já?
(1990) - Nebezpečný útěk
(1990) - Misery nechce zemřít
(1990) - The Last Film
(1990) - Cvoci
(1989) - Wired
(1989) - Velkofilm
(1989) - Táta
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1988) - Tequila koktejl
(1988) - S mafií v patách
(1987) - Konkurenti
(1987) - Hráčské doupě
(1987) - Dobré ráno, Vietname
(1986) - Moc
(1986) - Hana a její sestry
(1986) - The Ellen Burstyn Show (TV seriál)
(1985) - Right to Kill?
(1985) - Hard Choices
(1985) - The Beniker Gang
(1983) - Útěk Eddieho Macona
(1982) - Little Gloria... Happy at Last

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

J. T. Walsh 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

J. T. Walsh - herec

se narodil 28.9.1943 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - J. T. Walsh

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


J. T. Walsh
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°29’
 
LunaLuna:
Panna
23°22’
 
MerkurMerkur:
Panna
27°00’
R
VenušeVenuše:
Panna
4°22’
 
MarsMars:
Blíženci
16°37’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°00’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°30’
 
UranUran:
Blíženci
8°46’
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°54’
 
PlutoPluto:
Lev
8°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°11’
R
Černá LunaLilith:
Lev
14°06’
 
CheirónCheirón:
Panna
8°34’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »