Jack Black wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Black
(Thomas Jacob Black)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hermosa Beach
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, zpěvák, kytarista

Jack Black - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.8.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Black 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jack Black
datum narození 28.8.1969
(herec, zpěvák, kytarista, instagram)

Jack Black - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Film 2016 (TV pořad)
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(2015) - Documentary Now! (TV seriál)
(2015) - Školní sraz
(2015) - Krize (TV seriál)
(2015) - Husí kůže
(2015) - Another Period (TV seriál)
(2014) - Die Antwoord - Ugly Boy (hudební videoklip)
(2014) - 21 Years: Richard Linklater
(2014) - The Sheik
(2014) - Harmontown
(2014) - Welcome to Sweden (TV seriál)
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera
(2013) - Ghost Ghirls (TV seriál)
(2013) - Drunk History (TV seriál)
(2013) - Ambiance Man (TV seriál)
(2012) - Tenacious D - To Be The Best (hudební videoklip)
(2012) - Tenacious D - Rock Is Dead (hudební videoklip)
(2012) - Tenacious D: Roadie (hudební videoklip)
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - The Gorburger Show (TV seriál)
(2012) - First Look: Ultimate Teaser Trailer
(2012) - All in for the 99%
(2011) - Make Some Noise (hudební videoklip)
(2011) - The American Cinematheque Tribute to Robert Downey Jr
(2011) - Conan O'Brien Can't Stop
(2011) - Workaholics (TV seriál)
(2011) - Nadějný rok
(2011) - Mupeti
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2011) - Kung Fu Panda: Secrets of the Masters
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Bernie
(2010) - Daybreak
(2010) - Conan
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2010) - Gulliverovy cesty
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Rok jedna
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Tenacious D - The Complete Master Works 2 (koncert)
(2008) - D Tour: A Tenacious Documentary
(2008) - Tropická bouře
(2008) - Rain of Madness
(2008) - Prosíme přetočte
(2008) - Prop 8: The Musical
(2008) - Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
(2008) - Kung Fu Panda
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Tenacious D: For the Ladies
(2007) - Svatba podle Margot
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2007) - Drunk History (TV seriál)
(2006) - Tenacious D - Classico (hudební videoklip)
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2006) - Prázdniny
(2006) - Králové ro(c)ku
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2006) - Boží zápasník
(2005) - King Kong: The Post-Production Diaries
(2005) - King Kong: Deník režiséra
(2005) - King Kong
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Awesometown
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Závist
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Laser Fart (TV seriál)
(2004) - Channel 101
(2003) - Tenacious D - Tribute (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Night of Too Many Stars
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Tenacious D: The Complete Masterworks
(2003) - Škola ro(c)ku
(2003) - On the Spot (TV seriál)
(2003) - The New Foon
(2003) - Melvin Goes to Dinner
(2003) - Computerman (TV seriál)
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - American Idol
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - The Art Show (TV seriál)
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Panic Room with Will Ferrell
(2002) - Orange County
(2002) - Lord of the Piercing
(2002) - Jack Black: Spider-Man
(2002) - Doba ledová
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Tenacious D - Wonderboy (hudební videoklip)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Shallow Hal
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Saving Silverman
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - Těžce zamilován
(2001) - Pekelná ženská
(2001) - Frank's Book
(2000) - Všechny moje lásky
(1999) - Learn to Fly (hudební videoklip)
(1999) - Tenacious D (TV seriál)
(1999) - Milostný dopis
(1999) - Jesus' Son
(1999) - Heat Vision and Jack
(1999) - Cradle Will Rock
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Tajemství loňského léta 2: Rok poté
(1998) - Nepřítel státu
(1998) - Johnny Skidmarks
(1998) - Bongwater
(1997) - Šakal
(1996) - The Daily Show
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Mars útočí!
(1996) - Fanatik
(1996) - Crossworlds
(1996) - Cable Guy
(1996) - Bio-Dome
(1995) - Mr. Show with Bob and David
(1995) - Vodní svět
(1995) - Sbohem, lásko
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1994) - Slepá spravedlnost
(1994) - Nekonečný příběh 3
(1994) - The Innocent
(1993) - Ve vzduchu
(1993) - Marked for Murder
(1993) - Demolition Man
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Bob Roberts
(1981) - Entertainment Tonight
(1969) - Sezame, otevři se

Jack Black - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jack Black - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.8.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Black 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Black - herec, zpěvák, kytarista

se narodil 28.8.1969 ve městě Hermosa Beach, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Black

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Jack Black
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°59’
 
LunaLuna:
Ryby
19°22’
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°27’
 
VenušeVenuše:
Rak
29°16’
 
MarsMars:
Střelec
16°35’
 
JupiterJupiter:
Váhy
7°29’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°54’
R
UranUran:
Váhy
2°33’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°03’
 
PlutoPluto:
Panna
24°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°55’
R
Černá LunaLilith:
Rak
18°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°53’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »