Jack Elam wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Elam
(William Scott Elam)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.11. 1920 - 23:00h
Místo:
Miami, Arizona
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
20.10.2003 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Jack Elam - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.11.1920 - 23:00  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.11.1920 - 06:00  
US, Miami:
33°24' s.š., 110°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Elam 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jack Elam
datum narození 13.11.1920
(herec, instagram)

Jack Elam - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1995) - Bonanza: Vystaveni útoku
(1993) - Uninvited
(1993) - Temná síla
(1993) - Bonanza: Návrat
(1991) - Vesmírné komando
(1991) - Lucky Luke (TV seriál)
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - The Giant of Thunder Mountain
(1990) - Big Bad John
(1988) - Where the Hell's That Gold?!!?
(1988) - Vlak do Texasu
(1987) - I Am Not a Freak
(1987) - Hawkenův odkaz
(1986) - Setkání v Auroře
(1986) - Louis L'Amour's Down the Long Hills
(1986) - Easy Street (TV seriál)
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Detective in the House (TV seriál)
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Scrooge's Rock 'N' Roll Christmas
(1983) - Sawyer and Finn
(1983) - Sacred Ground
(1983) - Lost
(1982) - Ten, co nosí smůlu
(1981) - Tajný závod
(1981) - Skyward Christmas
(1981) - The Girl, the Gold Watch & Dynamite
(1980) - Soggy Bottom, U.S.A.
(1979) - Struck by Lightning (TV seriál)
(1979) - Kaktusový Jack
(1979) - Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
(1979) - Bratři Sackettové
(1978) - Princ ze severu
(1978) - Lacy and the Mississippi Queen
(1978) - Hot Lead and Cold Feet
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1977) - Šedý orel
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1976) - Pony Express Rider
(1976) - Podzimní vítr
(1976) - The New Daughters of Joshua Cabe
(1976) - Hawmps!
(1976) - Creature from Black Lake
(1975) - The Ransom of Red Chief
(1975) - Huckleberry Finn
(1974) - The Texas Wheelers (TV seriál)
(1974) - Sidekicks
(1974) - Shootout in a One-Dog Town
(1974) - A Knife for the Ladies
(1973) - Ryzáček
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1972) - Dcery Joshuy Caba
(1971) - Podporujte svého pistolníka!
(1971) - The Last Rebel
(1971) - Hannie Caulderová
(1971) - Cat Ballou
(1970) - The Wild Country
(1970) - Rio Lobo
(1970) - Dirty Dingus Magee
(1970) - Cockeyed Cowboys of Calico County
(1969) - Ride a Northbound Horse
(1969) - Podporujte svého šerifa!
(1969) - The Over-the-Hill Gang
(1968) - Tenkrát na Západě
(1968) - Sonora
(1968) - Jen se nikdy nenudit
(1968) - Firecreek
(1967) - The Last Challenge
(1967) - Cesta na západ
(1966) - Záchrana vzácného plemene
(1966) - The Night of the Grizzly
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Čtyři z Texasu
(1961) - Poslední západ slunce
(1961) - Plná kapsa zázraků
(1961) - Comancheros
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - The Girl in Lovers Lane
(1959) - Edge of Eternity
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Gun Runners
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
(1957) - Přestřelka u ohrady O.K.
(1957) - Noční přepadení
(1957) - Lure of the Swamp
(1957) - Dragoon Wells Massacre
(1957) - Baby Face Nelson
(1956) - Thunder Over Arizona
(1956) - Pardners
(1956) - Jubal
(1955) - Wichita
(1955) - Tarzan's Hidden Jungle
(1955) - Muž z Laramie
(1955) - Muž bez hvězdy
(1955) - Moonfleet
(1955) - Líbej mne až k smrti
(1955) - Kismet
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Artists and Models
(1954) - Vzdálená země
(1954) - Vera Cruz
(1954) - Ride Clear of Diablo
(1954) - Princess of the Nile
(1954) - Jubilee Trail
(1954) - Cattle Queen of Montana
(1953) - Ride, Vaquero!
(1953) - Opasek na pistole
(1953) - The Moonlighter
(1953) - Count the Hours
(1953) - Appointment in Honduras
(1952) - V pravé poledne
(1952) - The Ring
(1952) - The Battle at Apache Pass
(1952) - Ranč zločinců
(1952) - My Man and I
(1952) - Montana Territory
(1952) - Lure of the Wilderness
(1952) - Kansas City Confidential
(1952) - Finders Keepers
(1951) - The Bushwhackers
(1951) - Rawhide
(1950) - The Texan Meets Calamity Jane
(1950) - The Sundowners
(1950) - Quicksand
(1950) - One Way Street
(1950) - Love That Brute
(1950) - Key to the City
(1950) - High Lonesome
(1950) - A Ticket to Tomahawk
(1950) - American Guerrilla in the Philippines
(1949) - Wild Weed
(1947) - Mystery Range
(1944) - Trailin' West

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Elam 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Elam - herec

se narodil 13.11.1920 ve městě Miami, Arizona, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Elam

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Jack Elam
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
21°34’
4
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°27’
5
 
MerkurMerkur:
Štír
26°16’
4
R
VenušeVenuše:
Střelec
25°45’
5
 
MarsMars:
Kozoroh
19°50’
6
 
JupiterJupiter:
Panna
15°07’
2
 
SaturnSaturn:
Panna
22°31’
2
 
UranUran:
Ryby
1°45’
7
 
NeptunNeptun:
Lev
13°45’
1
 
PlutoPluto:
Rak
8°40’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
5°31’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°27’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
6°28’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
1°41’
11
Domy:
Lev
11°34’
Vodnář
11°34’
2:
Panna
4°40’
8:
Ryby
4°40’
3:
Váhy
2°09’
9:
Beran
2°09’
Štír
4°25’
Býk
4°25’
5:
Střelec
8°58’
Blíženci
8°58’
6:
Kozoroh
11°55’
Rak
11°55’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
23°00’
11
Slun./Luna:
Střelec
11°31’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »