Jack Kruschen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Kruschen
(Jack Joseph Kruschen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Winnipeg Beach, Manitoba
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jack Kruschen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Kruschen 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jack Kruschen
datum narození 20.3.1922
(herec, instagram)

Jack Kruschen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Než jsme se našli
(1994) - Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is
(1993) - The American Clock
(1990) - Kokain
(1985) - Deadly Intentions
(1984) - Temné zrcadlo
(1984) - Cheaters
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Money to Burn
(1981) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1981) - Legenda divočiny
(1981) - Hotel Pod duhou
(1979) - The Horror Show
(1979) - Opálení
(1978) - The Time Machine
(1978) - Once Upon a Starry Night
(1977) - Satan's Cheerleaders
(1977) - Incredible Rocky Mountain Race
(1977) - Guardian of the Wilderness
(1977) - Busting Loose (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - The Whiz Kid and the Carnival Caper
(1976) - Listopadový plán
(1975) - The Log of the Black Pearl
(1974) - Freebie and the Bean
(1973) - Columbo: Nebezpečná hra
(1972) - Emergency!
(1972) - Deadly Harvest
(1971) - The Million Dollar Duck
(1968) - Istanbul Express
(1967) - The Happening
(1967) - Caprice
(1965) - Harlow
(1965) - Drahá Brigitto
(1964) - The Unsinkable Molly Brown
(1963) - McLintock!
(1962) - Oh, Those Bells (TV seriál)
(1962) - Mys hrůzy
(1962) - Jdi za svým snem
(1962) - Convicts 4
(1961) - Miláček žen
(1961) - Lover Come Back
(1960) - Where the Boys Are
(1960) - Studs Lonigan
(1960) - Seven Ways from Sundown
(1960) - The Last Voyage
(1960) - Hotelový poslíček
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1960) - Byt
(1959) - The Lawless Years (TV seriál)
(1959) - Beloved Infidel
(1959) - The Angry Red Planet
(1959) - Altánek
(1958) - The Decks Ran Red
(1958) - Pirát
(1958) - Fräulein
(1958) - Cry Terror!
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Reform School Girl
(1957) - Badlands of Montana
(1956) - The Steel Jungle
(1956) - Outside the Law
(1956) - Julie
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1955) - Soldier of Fortune
(1955) - Příběh Bennyho Goodmana
(1955) - The Night Holds Terror
(1955) - Dial Red O
(1955) - Damon Runyon Theater (TV seriál)
(1955) - Carolina Cannonball
(1954) - Untamed Heiress
(1954) - To by se mělo stát vám
(1954) - Tennessee Champ
(1954) - The Great Diamond Robbery
(1953) - Válka světů
(1953) - The Long, Long Trailer
(1953) - Money from Home
(1953) - Ma and Pa Kettle on Vacation
(1953) - Fast Company
(1953) - A Blueprint for Murder
(1953) - Abbott and Costello Go to Mars
(1952) - Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
(1952) - Tropical Heat Wave
(1952) - Just Across the Street
(1952) - Confidence Girl
(1951) - The People Against O'Hara
(1951) - Meet Danny Wilson
(1951) - The Lemon Drop Kid
(1951) - Cuban Fireball
(1951) - Comin' Round the Mountain
(1950) - Women from Headquarters
(1950) - Woman from Headquarters
(1950) - Where Danger Lives
(1950) - No Way Out
(1950) - Mladík s trumpetou
(1950) - Gambling House
(1949) - Red, Hot and Blue

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Kruschen 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Kruschen - herec

se narodil 20.3.1922 ve městě Winnipeg Beach, Manitoba, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Kruschen

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Jack Kruschen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°05’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°41’
 
MerkurMerkur:
Ryby
2°46’
 
VenušeVenuše:
Beran
8°43’
 
MarsMars:
Střelec
13°46’
 
JupiterJupiter:
Váhy
15°53’
R
SaturnSaturn:
Váhy
4°39’
R
UranUran:
Ryby
10°41’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°29’
R
PlutoPluto:
Rak
7°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
9°30’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
8°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
12°33’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »