Jack Riley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Riley
(John A. Riley Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.12. 1935 - 14:18h
Místo:
Cleveland Heights
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jack Riley - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
30.12.1935 - 14:18  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.12.1935 - 19:18  
US, Cleveland Heights:
41°30' s.š., 81°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Riley 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jack Riley
datum narození 30.12.1935
(herec, instagram)

Jack Riley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2007) - Anděl spravedlnosti
(2006) - Room 6
(2005) - McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý
(2003) - Lumpíci v divočině
(2003) - Lucky (TV seriál)
(2003) - Burl's
(2003) - All Grown Up (TV seriál)
(2001) - The Rugrats: All Growed Up
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Lumpíci v Paříži
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Oh, Grow Up (TV seriál)
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Lumpíci
(1998) - Bláznivý boss
(1997) - A Rugrats Vacation
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - Hříšné noci
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
(1995) - Too Something (TV seriál)
(1995) - Theodore Rex
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Hudson Street (TV seriál)
(1994) - Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - The Boys Are Back (TV seriál)
(1993) - Nebezpečná žena
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Hráč
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1991) - Lumpíci (TV seriál)
(1991) - Harry a Hendersonovi (TV seriál)
(1991) - The Bob Newhart Show 19th Anniversary Special
(1990) - Payback
(1990) - Babes (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Jdi do toho!
(1989) - CHUD II.
(1989) - Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
(1989) - A Fine Romance (TV seriál)
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Portrait of a White Marriage
(1988) - Garfield a přátelé (TV seriál)
(1987) - Square One TV
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Spaceballs
(1987) - My Two Dads (TV seriál)
(1987) - Mathnet (TV seriál)
(1987) - Duet (TV seriál)
(1986) - What a Country (TV seriál)
(1986) - Throb (TV seriál)
(1986) - Roxie (TV seriál)
(1986) - The History of White People in America: Volume II
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - Lots of Luck
(1985) - The History of White People in America
(1985) - Brothers-in-Law
(1984) - S hlavou v pytli
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Down to Earth (TV seriál)
(1984) - Domestic Life (TV seriál)
(1984) - Co jsem našel, to je moje
(1983) - When Your Lover Leaves
(1983) - Condo (TV seriál)
(1983) - Být či nebýt
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - The Rules of Marriage
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Love in the Present Tense
(1982) - Frances
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Love, Sidney (TV seriál)
(1981) - History of the World: Part I
(1980) - The Tim Conway Show
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - Marriage Is Alive and Well
(1980) - Ladies' Man (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - The Halloween That Almost Wasn't
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1978) - Attack of the Killer Tomatoes!
(1977) - Závrať naruby
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Největší milovník
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1976) - Němý film
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Keep on Truckin'
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1974) - Tattletales
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Odborník na banky
(1974) - Kalifornský holport
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - The Thief Who Came to Dinner
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - The Girl with Something Extra (TV seriál)
(1973) - Dlouhé loučení
(1973) - Columbo: Kandidát zločinu
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - The Snoop Sisters (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Todd Killings
(1971) - McCabe a paní Millerová
(1971) - The Good Life (TV seriál)
(1971) - Getting Together (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - Hlava 22
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - Mitzi
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1966) - Occasional Wife (TV seriál)
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1962) - Dny vína a růží
(1951) - The Red Skelton Show

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.12.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Riley 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Riley - herec

se narodil 30.12.1935 ve městě Cleveland Heights, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Riley

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Jack Riley
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
8°11’
8
 
LunaLuna:
Ryby
14°00’
11
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°55’
9
 
VenušeVenuše:
Štír
25°31’
6
 
MarsMars:
Vodnář
18°25’
10
 
JupiterJupiter:
Střelec
11°23’
7
 
SaturnSaturn:
Ryby
5°50’
11
 
UranUran:
Býk
1°35’
12
R
NeptunNeptun:
Panna
16°44’
5
R
PlutoPluto:
Rak
26°40’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°59’
9
R
Černá LunaLilith:
Panna
28°56’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°12’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
2°22’
3
Domy:
Býk
26°32’
Štír
26°32’
2:
Blíženci
21°40’
8:
Střelec
21°40’
3:
Rak
12°19’
9:
Kozoroh
12°19’
Lev
3°46’
Vodnář
3°46’
5:
Panna
0°39’
Ryby
0°39’
6:
Váhy
8°54’
Beran
8°54’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
0°09’
11
Slun./Luna:
Vodnář
11°05’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »