Jack Taylor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Taylor
(George Brown Randall)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oregon City, Oregon
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec

Jack Taylor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.10.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Taylor 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jack Taylor
datum narození 21.10.1936
(herec, instagram)

Jack Taylor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Wax
(2013) - Presentimientos
(2013) - Fill de Caín
(2012) - Fuga, La (TV seriál)
(2011) - Uršulino vítězství
(2008) - Óscar. Una pasión surrealista
(2007) - A2Z
(2004) - Cries in the Night
(2002) - El Refugio del mal
(2001) - Once Upon a Time in Europe (TV seriál)
(2001) - Amando de Ossorio: el último templario
(2001) - Loin
(1999) - Presence of Mind
(1999) - Devátá brána
(1999) - Cosas que olvidé recordar
(1995) - Nové ruce ďábla
(1992) - 1492: Dobytí ráje
(1992) - La Vida láctea
(1992) - Sevilla Connection
(1992) - Nahá spojka
(1989) - Návrat tří mušketýrů
(1989) - El Mejor de los tiempos
(1989) - Lluvia de otoño
(1989) - Al Andalus
(1988) - Tú y yo
(1988) - Jarrapellejos
(1988) - Iguana
(1988) - Al filo del hacha
(1987) - Descanse en piezas
(1987) - Commando Mengele
(1987) - Casanova
(1986) - El vivo retrato
(1986) - Corazón de cristal
(1985) - Za svitu měsíce
(1985) - Página de sucesos (TV seriál)
(1985) - La hoz y el Martínez
(1985) - Goya (TV seriál)
(1984) - Un été d'enfer
(1984) - Serpiente de mar
(1984) - Nájemné ženy
(1983) - Labrazský příběh (TV seriál)
(1982) - One Thousand Cries Has the Night
(1982) - El Cepo
(1982) - Barbar Conan
(1982) - Asesinato en el Comité Central
(1980) - Viciosas al desnudo
(1979) - Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
(1978) - La Profezia
(1978) - Nathalie rescapée de l'enfer
(1978) - Enigma rosso
(1977) - Viaje al centro de la Tierra
(1977) - Der Ruf der blonden Göttin
(1976) - Die Teuflischen Schwestern
(1976) - Las Desarraigadas
(1976) - El Asesino está entre los trece
(1975) - El Juego del diablo
(1975) - Las Adolescentes
(1974) - La Noche de los brujos
(1974) - El Buque maldito
(1973) - La Venganza de la momia
(1973) - Tendre et perverse Emanuelle
(1973) - La Orgía nocturna de los vampiros
(1973) - La Maison des filles perdues
(1973) - La llamaban La Madrina
(1973) - Don Yllán, el mágico de Toledo
(1973) - La Comtesse noire
(1973) - Autopsia
(1972) - Noc krvavých vlků
(1972) - Dr. M schlägt zu
(1970) - Vampir-Cuadecuc
(1970) - Hrabě Dracula
(1970) - Eugenie
(1970) - Les Cauchemars naissent la nuit
(1969) - S.O.S. invasión
(1968) - Succubus
(1968) - Due occhi per uccidere
(1968) - Cuentos y leyendas (TV seriál)
(1967) - Joe Navidad
(1967) - Generál Custer
(1967) - Agente Sigma 3 - Missione Goldwather
(1965) - Uncas, el fin de una raza
(1965) - L'Ultimo dei Mohicani
(1964) - La Tumba del pistolero
(1964) - Fuera de la ley
(1963) - Kleopatra
(1962) - Nostradamus y el destructor de monstruos
(1962) - Nostradamus, el genio de las tinieblas
(1962) - Neutrón contra el Dr. Caronte
(1961) - Neutrón el enmascarado negro
(1960) - La Maldición de Nostradamus
(1960) - Autómatas de la muerte, Los
(1958) - El Último rebelde
(1958) - La Torre de marfil
(1956) - Pasaporte al infierno
(1952) - Příběh Robina Hooda a jeho družiny

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.10.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Taylor 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Taylor - herec

se narodil 21.10.1936 ve městě Oregon City, Oregon, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Taylor

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Jack Taylor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
27°54’
 
LunaLuna:
Kozoroh
4°16’
 
MerkurMerkur:
Váhy
11°01’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°54’
 
MarsMars:
Panna
15°23’
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°30’
 
SaturnSaturn:
Ryby
16°29’
R
UranUran:
Býk
7°58’
R
NeptunNeptun:
Panna
17°58’
 
PlutoPluto:
Rak
28°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°19’
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°02’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°06’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »