Jaclyn Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jaclyn Smith
(Jacquelyn Ellen Smith)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herečka, modelka

Jaclyn Smith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.10.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jaclyn Smith 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jaclyn Smith
datum narození 26.10.1945
(herečka, modelka, instagram)

Jaclyn Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Bridal Wave
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - 1 a Minute
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Doctors
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2007) - Shear Genius
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Obyčejné zázraky
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - TV Land Moguls (TV seriál)
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - TVography: Charlie's Angels - Girls with Guns
(2002) - Charlie's Angels: TV Tales
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Jít za hlasem srdce
(1999) - Intimate Portrait: Cheryl Ladd
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Three Secrets
(1999) - Sabotáž
(1998) - All-Star Party for Aaron Spelling
(1998) - Intimate Portrait: Jaclyn Smith
(1998) - Vražedná lilie
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Married to a Stranger
(1996) - Má nejlepší přítelkyně
(1995) - MADtv
(1994) - Rodinné album
(1994) - Oběti zloby
(1993) - Jaclyn Smith: Workout for Beauty & Balance
(1992) - Noční můra za bílého dne
(1992) - Love Can Be Murder
(1992) - In the Arms of a Killer
(1992) - Derrick contre Superman
(1991) - Případ doktorky Willisové
(1991) - Lies Before Kisses
(1990) - Kaleidoskop
(1989) - Settle the Score
(1989) - Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night
(1989) - Christine Cromwell (TV seriál)
(1988) - Větrné mlýny bohů
(1988) - Kdo je Bourne? (TV seriál)
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Rage of Angels: The Story Continues
(1985) - Florence Nightingaleová
(1985) - Déjà Vu
(1984) - Sentimental Journey
(1984) - The Night They Saved Christmas
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Rage of Angels
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Jacqueline Bouvierová Kennedyová
(1980) - Nightkill
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Television Annual: 1978/1979
(1978) - ABC 25th Anniversary
(1978) - The Users
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The San Pedro Beach Bums (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Escape from Bogen County
(1976) - The Captain and Tennille
(1976) - Donny and Marie
(1976) - The Whiz Kid and the Carnival Caper
(1976) - Charlieho andílci
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - Switch
(1975) - Switch (TV seriál)
(1974) - Sin, American Style
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1974) - Bootleggers
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Probe
(1972) - Oh, Nurse!
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - The Adventurers
(1969) - Sbohem, město C
(1961) - The Mike Douglas Show
(1954) - Disneyland (TV seriál)
Jaclyn Smith - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jaclyn Smith 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jaclyn Smith - herečka, modelka

se narodila 26.10.1945 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jaclyn Smith

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Jaclyn Smith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°42’
 
LunaLuna:
Rak
14°57’
 
MerkurMerkur:
Štír
17°45’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°04’
 
MarsMars:
Rak
24°36’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°13’
 
SaturnSaturn:
Rak
24°47’
 
UranUran:
Blíženci
16°59’
R
NeptunNeptun:
Váhy
7°08’
 
PlutoPluto:
Lev
11°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°59’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°46’
 
CheirónCheirón:
Váhy
12°47’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »