James Avery wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Avery
(James La Rue Avery)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Atlantic City, New Jersey
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

James Avery - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.11.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Avery 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James Avery
datum narození 7.11.1948
(herec, instagram)

James Avery - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Pět příběhů šílenství
(2013) - Hunt for the Labyrinth Killer
(2011) - Things We Do for Love (TV seriál)
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Svůdníci žen
(2010) - The Grind
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - The Steppin: Movie
(2009) - Sherri (TV seriál)
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2007) - Who's Your Caddy?
(2007) - Divine Intervention
(2006) - Think Tank
(2006) - Restraining Order
(2006) - Danika
(2005) - Třetí přání
(2005) - Šoféři
(2005) - Living with Fran (TV seriál)
(2005) - Lethal Eviction
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Nikdy to nevzdávej!
(2004) - Hair Show
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - All of Us (TV seriál)
(2003) - All About the Andersons (TV seriál)
(2002) - Pet Star (TV seriál)
(2002) - Nancy Drew
(2001) - Taurus
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - The Proud Family (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2001) - Honeybee
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - Podzimní premiéra
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Out in Fifty
(1999) - King's Pawn
(1999) - After Romeo
(1998) - 12 Bucks
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - You Lucky Dog
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1998) - One World (TV seriál)
(1998) - Kolonie
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Spirit Lost
(1996) - Sparks (TV seriál)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - Quack Pack (TV seriál)
(1996) - Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - In the House (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Bradyovi
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Iron Man (TV seriál)
(1994) - Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - A Friend to Die For
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - Without Warning: Terror in the Towers
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Little Miss Millions
(1991) - Where in the World Is Carmen Sandiego?
(1991) - Velká sázka
(1991) - Teenage Mutant Ninja Turtles: Planet of the Turtleoids
(1991) - Roc (TV seriál)
(1991) - Prince Valiant (TV seriál)
(1991) - Křik
(1991) - Beastmaster 2 - Pán šelem: Branou času
(1990) - To My Daughter
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Capital News
(1989) - The More You Know
(1989) - Turn Back the Clock
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - The Karate Kid (TV seriál)
(1989) - FM (TV seriál)
(1989) - Detailní záběr
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1988) - Sonny Spoon (TV seriál)
(1988) - Řidičák
(1987) - Želvy Ninja (TV seriál)
(1987) - Three for the Road
(1987) - Pátrání v čase
(1987) - Nightflyers
(1987) - Jake's M.O.
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1987) - Deadly Daphne's Revenge
(1987) - Body Count
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - 8 miliónů způsobů jak zemřít
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - Stoogemania
(1986) - The Real Ghost Busters (TV seriál)
(1986) - Rambo (TV seriál)
(1986) - Příběh Mitche Snydera
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - The Ladies Club
(1986) - Jedenácté příkázání
(1986) - Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
(1986) - Extrémy
(1986) - Condor
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Street Hawk (TV seriál)
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Kicks
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1985) - Fletch
(1985) - Appointment with Fear
(1984) - Spencer (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Legmen (TV seriál)
(1984) - Brothers (TV seriál)
(1983) - Reading Rainbow
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1983) - Antony and Cleopatra
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1980) - V roli kaskadéra
(1980) - Bratři Bluesovi
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Avery 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Avery - herec

se narodil 7.11.1948 ve městě Atlantic City, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Avery

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


James Avery
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
14°59’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°41’
 
MerkurMerkur:
Váhy
26°36’
 
VenušeVenuše:
Váhy
7°27’
 
MarsMars:
Střelec
15°27’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°24’
 
SaturnSaturn:
Panna
4°48’
 
UranUran:
Rak
0°08’
R
NeptunNeptun:
Váhy
13°53’
 
PlutoPluto:
Lev
16°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°19’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
12°13’
 
CheirónCheirón:
Štír
27°16’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »