James Best wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Best
(Jules Franklin Guy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Powderly
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

James Best - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.7.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Best 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James Best
datum narození 26.7.1926
(herec, režisér, instagram)

James Best - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Sweeter Side of Life
(2012) - Návrat vraždících bestií
(2007) - Moondance Alexander
(2006) - Pikantní salsa
(2006) - Once Not Far from Home
(2000) - The Dukes of Hazzard: Hazzard In Hollywood
(1998) - Finders Keepers
(1998) - Death Mask
(1997) - Raney
(1997) - The Dukes of Hazzard: Reunion!
(1994) - Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1983) - The Dukes (TV seriál)
(1980) - Enos (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1978) - Konec
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Hooper
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1977) - The Brain Machine
(1977) - Bez slitování
(1976) - Ode to Billy Joe
(1976) - Gator
(1976) - Divoké včely
(1976) - Bijásek
(1975) - The Runaway Barge
(1974) - Savages
(1973) - Hawkins (TV seriál)
(1972) - Sounder
(1970) - Run, Simon, Run
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1968) - Firecreek
(1967) - The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
(1967) - First to Fight
(1966) - Three on a Couch
(1966) - The Green Hornet (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1965) - Shenandoah
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Black Spurs
(1964) - Rychlý pistolník
(1964) - Můj přítel delfín (TV seriál)
(1964) - Destry (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Redigo (TV seriál)
(1963) - Chodba šoků
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - G.E. True (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1962) - Black Gold
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Overland Trail (TV seriál)
(1960) - The Mountain Road
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1959) - Vraždící bestie
(1959) - Verboten!
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - The Man and the Challenge (TV seriál)
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1959) - Ride Lonesome
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Pony Express (TV seriál)
(1959) - Nedozírný vliv
(1959) - Men Into Space (TV seriál)
(1959) - Markham (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Target (TV seriál)
(1958) - Rescue 8 (TV seriál)
(1958) - The Naked and the Dead
(1958) - Kolt pro leváka
(1958) - Cole Younger, Gunfighter
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Behind Closed Doors (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Man on the Prowl
(1957) - Last of the Badmen
(1957) - Hot Summer Night
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Code 3 (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Zakázaná planeta
(1956) - When Gangland Strikes
(1956) - West Point (TV seriál)
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1956) - The Rack
(1956) - Gaby
(1956) - Come Next Spring
(1956) - Calling Homicide
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Top of the World
(1955) - The People's Choice (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Eternal Sea
(1955) - The Adventures of Champion (TV seriál)
(1955) - Seven Angry Men
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Frontier (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - Buffalo Bill Jr (TV seriál)
(1955) - A Man Called Peter
(1954) - The Yellow Tomahawk
(1954) - Vzpoura na lodi Caine
(1954) - They Rode West
(1954) - The Raid
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Riders to the Stars
(1954) - Return from the Sea
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1953) - The President's Lady
(1953) - The Beast from 20,000 Fathoms
(1953) - Seminole
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Column South
(1953) - City of Bad Men
(1952) - The Cimarron Kid
(1952) - The Battle at Apache Pass
(1952) - Steel Town
(1952) - Ma and Pa Kettle at the Fair
(1952) - Hopalong Cassidy (TV seriál)
(1952) - Francis Goes to West Point
(1952) - Flat Top
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - About Face
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Target Unknown
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Red Ryder (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1951) - Apache Drums
(1951) - Air Cadet
(1950) - Winchester '73
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - Peggy
(1950) - One Way Street
(1950) - Kansas Raiders
(1950) - I Was a Shoplifter
(1950) - Comanche Territory
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)

James Best - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
James Best - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.7.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Best 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Best - herec, režisér

se narodil 26.7.1926 ve městě Powderly, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Best

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


James Best
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
2°43’
 
LunaLuna:
Vodnář
20°44’
 
MerkurMerkur:
Lev
21°06’
R
VenušeVenuše:
Rak
2°39’
 
MarsMars:
Beran
26°39’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°44’
R
SaturnSaturn:
Štír
19°25’
 
UranUran:
Ryby
29°15’
R
NeptunNeptun:
Lev
23°41’
 
PlutoPluto:
Rak
14°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
15°22’
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°09’
 
CheirónCheirón:
Býk
2°07’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »