James Black wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Black
(James Richard Black)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lima, Ohio
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

James Black - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.4.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Black 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
James Black
datum narození 3.4.1962
(herec, instagram)

James Black - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Choir Director
(2015) - Why She Cries
(2015) - Welcome to the Family
(2015) - The Preacher's Son
(2015) - The Man in 3B
(2015) - Murder in Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story
(2015) - Better Criminal
(2014) - Crossroads
(2013) - The Undetected
(2012) - The Phoenix Rises
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2011) - Vrah zůstal po škole
(2011) - Repeat Offenders: Jamais Vu
(2011) - Necessary Roughness (TV seriál)
(2011) - King of the Underground
(2009) - Trust Me (TV seriál)
(2008) - 3 Days Gone
(2008) - Afro Ninja
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Odložená žena (TV seriál)
(2007) - Agenda
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Twenty Good Years (TV seriál)
(2006) - Restraining Order
(2006) - Lincoln Heights (TV seriál)
(2006) - House of Payne (TV seriál)
(2006) - Fashion House (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - One More Round
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - The Bad Girl's Guide (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Roscoe's House of Chicken n Waffles
(2004) - Listen Up (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Kalifornské léto (TV seriál)
(2004) - In Your Eyes
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - All of Us (TV seriál)
(2002) - Zabijákem proti své vůli
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
(2001) - One on One (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Horrorvision
(2000) - Unshackled
(2000) - The Vault
(2000) - Sheena (TV seriál)
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Náhradníci
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Univerzální voják: Zpět v akci
(1999) - Tvrdá lekce
(1999) - Standing on Fishes
(1999) - The PJs (TV seriál)
(1998) - Žoldák: Legie zkázy
(1998) - Zakázané ovoce
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Prvních 9 1/2 týdne
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Godzilla
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Cappuccino
(1997) - Souboj na obloze
(1997) - Don King: Jenom v Americe
(1997) - Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
(1996) - Women: Stories of Passion (TV seriál)
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - The Burning Zone (TV seriál)
(1995) - With Criminal Intent
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - The Wayans Bros. (TV seriál)
(1995) - Scot-free
(1995) - Night Stand (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Witness to the Execution
(1994) - Senzační únos
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Ozone
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1992) - Maximum Impact
(1992) - Galaxy of the Dinosaurs
(1991) - Zombie Cop
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)

James Black - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Black 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Black - herec

se narodil 3.4.1962 ve městě Lima, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Black

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


James Black
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
13°15’
 
LunaLuna:
Ryby
24°31’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
29°25’
 
MarsMars:
Ryby
17°22’
 
JupiterJupiter:
Ryby
1°49’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
9°33’
 
UranUran:
Lev
26°48’
R
NeptunNeptun:
Štír
12°53’
R
PlutoPluto:
Panna
8°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°06’
R
Černá LunaLilith:
Panna
17°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°39’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »