James Colby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Colby
(James Leo Colby)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Arlington, Massachusetts
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

James Colby - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.9.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Colby 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James Colby
datum narození 20.9.1961
(herec, instagram)

James Colby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madoff
(2015) - Limitless (TV seriál)
(2015) - Keep in Touch
(2015) - Jessica Jones (TV seriál)
(2015) - Blindspot (TV seriál)
(2015) - Anatomy of the Tide
(2015) - Divorce (TV seriál)
(2014) - Taxi Brooklyn (TV seriál)
(2014) - Špinavý prachy
(2014) - Gotham (TV seriál)
(2014) - Forever (TV seriál)
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - The Immigrant
(2013) - Deception (TV seriál)
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2013) - Clutter
(2012) - Safe
(2012) - Co všechno věděla Maisie
(2011) - Vzpomínky (TV seriál)
(2011) - Tělo jako důkaz (TV seriál)
(2011) - Mistrovský plán
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Manažeři
(2010) - Madso's War
(2009) - Nemocnice Mercy (TV seriál)
(2009) - Muž v pokušení
(2006) - Waterfront (TV seriál)
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Protivník
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1997) - Peacemaker
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Noviny
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
James Colby - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Colby 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Colby - herec

se narodil 20.9.1961 ve městě Arlington, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Colby

Dnes se narodili
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


James Colby
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°16’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°58’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°02’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°10’
 
MarsMars:
Váhy
22°23’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°20’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°16’
R
UranUran:
Lev
28°05’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°30’
 
PlutoPluto:
Panna
8°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°26’
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°42’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°08’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Roman Skamene
(*1954) herec

Česká republika Marcel Vašinka
(*1954) herec

Velká Británie Sting
(*1951) zpěvák, hudebník

Česká republika Petr Štěpánek
(*1948) herec

Česká republika Karel Hála
(*1933) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Gott
(*1939 - 2019) zpěvák

Francie Charles Aznavour
(*1924 - 2018) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Česká republika Karel Teige
(*1900 - 1951) kritik a teoretik umění, publicista a překladatel

Spojené státy Walter H. Annenberg
(*1908 - 2002) obchodník

Itálie Ludwig Bemelmans
(*1898 - 1962) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »