James Frain wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Frain

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Leeds, Anglie
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

James Frain - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.3.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Frain 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
James Frain
datum narození 14.3.1968
(herec, instagram)

James Frain - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Headlock
(2015) - The Architect
(2015) - Agent Carter (TV seriál)
(2014) - Intruders (TV seriál)
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2014) - Gotham (TV seriál)
(2013) - The Tunnel (TV seriál)
(2013) - Ospalá díra (TV seriál)
(2013) - Osamělý jezdec
(2013) - Event 15
(2013) - Born of War
(2013) - Bílá královna (TV seriál)
(2013) - All Things to All Men
(2012) - Tranzit
(2012) - Bert & Dickie
(2011) - Voda pro slony
(2011) - Mstitel Cape (TV seriál)
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2010) - TRON: Legacy 3D
(2010) - Temná relikvie
(2009) - Všichni jsou v pohodě
(2009) - FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Něco za něco
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Tudorovci (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - The Front Line
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Invaze (TV seriál)
(2005) - Do hlubiny
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - Císař Augustus (TV seriál)
(2004) - Spartakus
(2004) - Pilot Season (TV seriál)
(2003) - Leonardo (TV seriál)
(2002) - The Project
(2002) - Hrabě Monte Cristo
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Armadillo (TV seriál)
(2000) - Tisíc a jedna noc
(2000) - Mistr zázraků
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Jdi za svým srdcem
(2000) - Falešná hra
(1999) - Zvláštní oddělení (TV seriál)
(1999) - Titus
(1999) - Sluneční jas
(1998) - Vigo
(1998) - Láska mezi paragrafy
(1998) - Královna Alžběta
(1998) - Hilary a Jackie
(1997) - Robinson Crusoe
(1997) - Red Meat
(1997) - Mlýn na červené řece
(1997) - Macbeth On the Estate
(1996) - Rasputin
(1996) - Loch Ness
(1996) - Cizinci (TV seriál)
(1995) - Nothing Personal
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1993) - Hlavní podezřelý: Divné chutě
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.3.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Frain 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Frain - herec

se narodil 14.3.1968 ve městě Leeds, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Frain

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


James Frain
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
23°58’
 
LunaLuna:
Panna
20°08’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°29’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
28°41’
 
MarsMars:
Beran
19°58’
 
JupiterJupiter:
Lev
28°01’
R
SaturnSaturn:
Beran
12°40’
 
UranUran:
Panna
27°19’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°27’
R
PlutoPluto:
Panna
21°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°06’
R
Černá LunaLilith:
Býk
19°18’
 
CheirónCheirón:
Ryby
28°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »