James Nesbitt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Nesbitt

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.1. 1965 - 12:00h
Místo:
Coleraine, Severní Irsko
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

James Nesbitt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
15.1.1965 - 12:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.1.1965 - 12:00  
GB, Coleraine:
55°8' s.š., 6°40' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Nesbitt 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James Nesbitt
datum narození 15.1.1965
(herec, instagram)

James Nesbitt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Stan Lee's Lucky Man (TV seriál)
(2014) - Vyhrát zlatou
(2014) - The Missing (TV seriál)
(2014) - Hobit: Bitva pěti armád
(2014) - Babylon (TV seriál)
(2013) - River Deep, Mountain High: James Nesbitt in New Zealand
(2013) - Hobit: Šmakova dračí poušť
(2012) - Irské putování Jamese Nesbitta (TV seriál)
(2012) - Hobit: Neočekávaná cesta
(2011) - Británie a Irsko z výšky (TV seriál)
(2011) - Monroe (TV seriál)
(2011) - Coriolanus
(2010) - Pouť
(2010) - Outcast
(2010) - Matching Jack
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2009) - Pět minut v nebi
(2009) - Occupation (TV seriál)
(2009) - Cherrybomb
(2008) - Umučení (TV seriál)
(2008) - Midnight Man (TV seriál)
(2008) - Fairy Tales (TV seriál)
(2008) - Blessed
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Dame Edna Treatment
(2007) - Jekyll (TV seriál)
(2005) - Match Point - Hra osudu
(2004) - Wall of Silence
(2004) - Quite Ugly One Morning
(2004) - Passer By
(2004) - Milióny
(2003) - Murphy's Law (TV seriál)
(2003) - Murphyho zákon: Zlíbej mě a mluv
(2003) - Murphyho zákon: Šílený šampion
(2003) - Murphyho zákon: Schůzka spolužáků
(2003) - Murphyho zákon: Elektrický Bill
(2003) - Hoši z County Clare
(2003) - Canterburské povídky (TV seriál)
(2002) - Krvavá neděle
(2001) - Murphyho zákon
(2001) - Klikaři
(2000) - Wild About Harry
(2000) - The Most Fertile Man In Ireland
(1999) - Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
(1999) - Drsný holky
(1998) - Body Story (TV seriál)
(1998) - Vzkříšení
(1998) - Touching Evil II (TV seriál)
(1998) - Playing the Field (TV seriál)
(1998) - Nedovo zázračné vzkříšení
(1997) - Vítejte v Sarajevu
(1997) - Tohle je moře
(1997) - Šest v tom (TV seriál)
(1997) - Jumpers
(1997) - The James Gang
(1997) - Doteky zla (TV seriál)
(1997) - Cold Feet
(1996) - Jude
(1996) - Ballykissangel (TV seriál)
(1995) - Go Now
(1993) - Sailortown
(1993) - Love Lies Bleeding
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - Poslouchej mou píseň
(1986) - Screenplay (TV seriál)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Nesbitt 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Nesbitt - herec

se narodil 15.1.1965 ve městě Coleraine, Severní Irsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Nesbitt

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


James Nesbitt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°08’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
25°52’
2
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°55’
9
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
3°57’
9
 
MarsMars:
Panna
26°59’
6
 
JupiterJupiter:
Býk
16°08’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°42’
11
 
UranUran:
Panna
14°31’
6
R
NeptunNeptun:
Štír
19°39’
7
 
PlutoPluto:
Panna
16°07’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°12’
2
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°45’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°22’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
16°33’
6
Domy:
Býk
15°49’
Štír
15°49’
2:
Blíženci
13°41’
8:
Střelec
13°41’
3:
Rak
0°49’
9:
Kozoroh
0°49’
Rak
16°39’
Kozoroh
16°39’
5:
Lev
5°56’
Vodnář
5°56’
6:
Panna
8°07’
Ryby
8°07’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
12xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
16°14’
12
Slun./Luna:
Beran
10°30’
12


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »