James Widdoes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Widdoes

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
režisér, herec

James Widdoes - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
15.11.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Widdoes 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
James Widdoes
datum narození 15.11.1953
(režisér, herec, instagram)

James Widdoes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Clipped (TV seriál)
(2014) - The 4 to 9ers: The Day Crew (TV seriál)
(2012) - Village People
(2012) - The 4 to 9ers
(2012) - Sullivan a syn (TV seriál)
(2012) - Rob (TV seriál)
(2012) - Muži sobě (TV seriál)
(2009) - Bless This Mess
(2007) - Pearsonovi (TV seriál)
(2007) - The Beast
(2006) - V dobrém i zlém (TV seriál)
(2006) - Dirtbags
(2005) - Tak trochu mimo (TV seriál)
(2005) - Dvojčata (TV seriál)
(2004) - Like Cats and Dogs
(2003) - Once Around the Park
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2003) - All About the Andersons (TV seriál)
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Sun Gods
(2002) - In My Opinion
(2002) - Greetings from Tucson (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - Some of My Best Friends (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Kristin (TV seriál)
(2001) - The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - Cursed (TV seriál)
(1999) - Movie Stars (TV seriál)
(1999) - The Mike O'Malley Show (TV seriál)
(1999) - Chicks
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Holding the Baby (TV seriál)
(1998) - Getting Personal (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Brother's Keeper (TV seriál)
(1997) - Temporarily Yours (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1996) - Something So Right (TV seriál)
(1996) - Boston Common (TV seriál)
(1995) - The Crew (TV seriál)
(1995) - Can't Hurry Love (TV seriál)
(1994) - Muddling Through (TV seriál)
(1993) - Home Free (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - Vinnie & Bobby (TV seriál)
(1992) - Flying Blind (TV seriál)
(1991) - Harry a Hendersonovi (TV seriál)
(1991) - Davis Rules (TV seriál)
(1990) - Sugar and Spice (TV seriál)
(1989) - Doctor Doctor (TV seriál)
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Raising Miranda (TV seriál)
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)

James Widdoes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.11.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Widdoes 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Widdoes - režisér, herec

se narodil 15.11.1953 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Widdoes

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


James Widdoes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
22°50’
 
LunaLuna:
Ryby
8°02’
 
MerkurMerkur:
Štír
21°00’
R
VenušeVenuše:
Štír
4°40’
 
MarsMars:
Váhy
8°36’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°52’
R
SaturnSaturn:
Štír
2°51’
 
UranUran:
Rak
22°58’
R
NeptunNeptun:
Váhy
24°40’
 
PlutoPluto:
Lev
24°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°12’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
6°21’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°13’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »