Jamie Bamber wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jamie Bamber
(Jamie St John Bamber Griffith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Jamie Bamber - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.4.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jamie Bamber 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jamie Bamber
datum narození 3.4.1973
(herec, instagram)

Jamie Bamber - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Money
(2016) - Marcella (TV seriál)
(2016) - A New York Christmas
(2015) - The Better Half
(2015) - Poslové (TV seriál)
(2015) - Numb
(2014) - The Smoke (TV seriál)
(2014) - John Doe: Vigilante
(2013) - Star Trek Continues (TV seriál)
(2013) - Mezi životem a smrtí (TV seriál)
(2013) - Before I Sleep
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - Syfy 20th Anniversary Special
(2012) - Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
(2011) - 17th Precinct
(2011) - Un jour mon père viendra
(2010) - Vyděděnci (TV seriál)
(2009) - Law & Order: UK (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2008) - Puls 2: Posmrtný život
(2007) - Battlestar Galactica: Břitva
(2005) - Sci Fi Inside: Sci Fi Friday
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - Poslední detektiv (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - The Devil's Tattoo
(2003) - Battlestar Galactica
(2002) - Ultimate Force (TV seriál)
(2002) - Daniel Deronda
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Lady Audley's Secret
(2000) - Hercule Poirot: Vražda Rogera Ackroyda
(2000) - Bob Martin (TV seriál)
(1999) - Hornblower - Žabáci a Langusty
(1999) - Hornblower - Vévodkyně
(1999) - Červený Bedrník (TV seriál)
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1995) - JAG (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jamie Bamber 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jamie Bamber - herec

se narodil 3.4.1973 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jamie Bamber

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Jamie Bamber
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
13°35’
 
LunaLuna:
Beran
13°44’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°14’
 
VenušeVenuše:
Beran
11°58’
 
MarsMars:
Vodnář
5°24’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
7°19’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
15°46’
 
UranUran:
Váhy
21°21’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°16’
R
PlutoPluto:
Váhy
2°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°21’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°36’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »