Jamie Farr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jamie Farr
(Jameel Joseph Farah)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.7. 1934 - 10:37h
Místo:
Toledo, Ohio
Země:
Věk:
87 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
televizní, filmový a divadelní herec

Jamie Farr - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.7.1934 - 10:37  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.7.1934 - 15:37  
US, Toledo:
41°40' s.š., 83°33' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jamie Farr 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jamie Farr
datum narození 1.7.1934
(televizní, filmový a divadelní herec, instagram)

Jamie Farr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Opravdový MASH
(2007) - A Grandpa for Christmas
(2005) - Rodinná válka (TV seriál)
(2002) - Mornings with Kerri-Anne
(2002) - M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion
(2001) - A Month of Sundays
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - You Snooze You Lose
(1994) - Fearless Tiger
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1991) - Memories of M*A*S*H
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Curse II: The Bite
(1988) - Strašidelné Vánoce
(1988) - Run Till You Fall
(1987) - Happy Hour
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Wordplay (TV seriál)
(1986) - Dokonalá vražda
(1986) - Bojová akademie
(1984) - Super Password
(1984) - Circus of the Stars #9
(1984) - Velký závod 2
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - For Love or Money
(1983) - Circus of the Stars #8
(1983) - M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen
(1983) - M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Circus of the Stars #6
(1981) - Making 'M*A*S*H'
(1981) - Tajný závod
(1981) - Návrat rebelů
(1980) - Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary
(1980) - Battle of the Network Stars IX
(1980) - The Gong Show Movie
(1980) - Murder Can Hurt You
(1979) - Circus of the Stars #4
(1979) - Circus of the Stars #3
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1979) - Amateur Night at the Dixie Bar and Grill
(1978) - The $1.98 Beauty Show (TV seriál)
(1977) - Battle of the Network Stars III
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Joys
(1976) - The Gong Show (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Rušná ulice
(1973) - Drahý zesnulý
(1973) - The Blue Knight
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1971) - The Chicago Teddy Bears (TV seriál)
(1968) - With Six You Get Eggroll
(1967) - Poprask v mincovně
(1967) - Hondo (TV seriál)
(1967) - Garrison's Gorillas (TV seriál)
(1966) - Povznesen nad pomstu
(1966) - Out of Sight
(1965) - The Loved One
(1965) - Největší příběh všech dob
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1958) - No Time for Sergeants
(1956) - Tři násilníci
(1956) - Diane
(1955) - Kismet
(1955) - Džungle před tabulí
(1951) - The Red Skelton Show

Jamie Farr - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jamie Farr 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jamie Farr - televizní, filmový a divadelní herec

se narodil 1.7.1934 ve městě Toledo, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jamie Farr

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Jamie Farr
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
9°05’
10
 
LunaLuna:
Ryby
10°46’
6
 
MerkurMerkur:
Rak
23°33’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°48’
9
 
MarsMars:
Blíženci
20°17’
10
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°55’
2
 
SaturnSaturn:
Vodnář
27°45’
6
 
UranUran:
Býk
0°55’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
10°02’
12
 
PlutoPluto:
Rak
23°52’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°57’
5
 
Černá LunaLilith:
Rak
28°05’
11
 
CheirónCheirón:
Blíženci
6°57’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
15°44’
9
Domy:
Panna
14°03’
Ryby
14°03’
2:
Váhy
8°24’
8:
Beran
8°24’
3:
Štír
7°45’
9:
Býk
7°45’
Střelec
11°15’
Blíženci
11°15’
5:
Kozoroh
15°35’
Rak
15°35’
6:
Vodnář
16°56’
Lev
16°56’
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
27°39’
11
Slun./Luna:
Býk
9°55’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »