Jamie Luner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jamie Luner
(Jamie Michelle Luner)

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.5. 1971 - 10:11h
Místo:
Palo Alto, Kalifornie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jamie Luner - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Angel (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.5.1971 - 10:11  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.5.1971 - 17:11  
US, Palo Alto:
37°25' s.š., 122°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jamie Luner 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jamie Luner
datum narození 12.5.1971
(herečka, instagram)

Jamie Luner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Volejte Saulovi (TV seriál)
(2015) - The Bride He Bought Online
(2015) - Fatal Friends
(2014) - Lamači srdcí (TV seriál)
(2013) - The Perfect Boss
(2013) - Out of Reach
(2013) - The Cheating Pact
(2012) - Walking the Halls
(2012) - Stalked at 17
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Nedůvěra
(2009) - Město v plamenech
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2007) - Nukleární katastrofa
(2006) - The Suspect
(2006) - Dokonalé manželství
(2005) - Slepá nespravedlnost
(2005) - Rodinná válka (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Cizinec v mé posteli
(2003) - Melrose Place: The E! True Hollywood Story
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2003) - Bod zvratu
(2002) - Warrior
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Pátá oběť
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Milenci na horách
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Savannah (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - The St. Tammany Miracle
(1994) - Setkání
(1994) - Rebel Highway (TV seriál)
(1994) - Obchodník s láskou
(1994) - Intrikánka
(1993) - Proč moje dcera?
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
(1991) - KTLA Morning News
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1989) - Circus of the Stars #14
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.5.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jamie Luner 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jamie Luner - herečka

se narodila 12.5.1971 ve městě Palo Alto, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jamie Luner

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Jamie Luner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
21°19’
11
 
LunaLuna:
Střelec
17°34’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
26°25’
10
 
VenušeVenuše:
Beran
22°58’
10
 
MarsMars:
Vodnář
4°27’
7
 
JupiterJupiter:
Střelec
2°55’
5
R
SaturnSaturn:
Býk
25°18’
11
 
UranUran:
Váhy
9°58’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
1°59’
5
R
PlutoPluto:
Panna
27°09’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
18°59’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
27°52’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
12°07’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
17°40’
8
Domy:
Rak
21°25’
Kozoroh
21°25’
2:
Lev
12°03’
8:
Vodnář
12°03’
3:
Panna
6°01’
9:
Ryby
6°01’
Váhy
5°52’
Beran
5°52’
5:
Štír
11°53’
Býk
11°53’
6:
Střelec
18°59’
Blíženci
18°59’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
28°39’
11
Slun./Luna:
Ryby
4°27’
8


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »