Jan Burian wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Burian

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1952 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Jan Burian - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1952 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Burian 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jan Burian
datum narození v roce *1952
(herec, instagram)

Jan Burian - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Šedá zóna (TV seriál)
(2015) - 13. komnata Jiřího Dědečka
(2015) - Koncert Jana Buriana a jeho hostů: Jiná doba (koncert)
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
(2014) - Plzeň sobě
(2013) - Novotný za humny
(2013) - Artefakta
(2012) - Živě na jedničce
(2010) - Ceny Ministerstva kultury 2010
(2010) - 13. komnata Jana Buriana
(2010) - For Semafor
(2008) - Srpnová noc
(2008) - Burianův den žen s Petrou Paroubkovou
(2008) - Burianův den žen s Petrou Edelmannovou
(2008) - Burianův den žen s Olgou Šípkovou
(2008) - Burianův den žen s obyvateli věžáku v Bajkonurské ulici
(2008) - Burianův den žen s Lucií Vondráčkovou
(2008) - Burianův den žen s Kateřinou Jacques
(2008) - Burianův den žen s Ivonou Novomestskou
(2008) - Burianův den žen s Helenou Třeštíkovou
(2008) - Burianův den žen s Helenou Martincovou
(2008) - Burianův den žen s Evou z dua Eva a Vašek
(2008) - Burianův den žen se Sabinou Slonkovou
(2008) - Burianův den žen s Eliškou Bučkovou
(2008) - Burianův den žen s Dagmar Damkovou
(2008) - Burianův den žen s Dádou Patrasovou
(2008) - Burianův den žen s Aurélií Pokornou
(2008) - Burianův den žen s Agátou Hanychovou
(2008) - Kuličky
(2007) - Burianův den žen s Žanetou Rosenberg
(2007) - Burianův den žen s Janou Uriel Kratochvílovou
(2007) - Burianův den žen s Hilary Binder
(2007) - Burianův den žen
(2006) - Čétéčko
(2005) - O češtině
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Legendy folku a country (TV seriál)
(2000) - Islandská paměť
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Chilský deník (TV seriál)
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Situace II
(1995) - Silvestr dobré naděje
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV seriál)
(1992) - Posezení s Janem Burianem
(1991) - Vyžilý Boudník
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)
(1985) - Galasuperšou

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Burian 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Burian - herec

se narodil v roce *1952 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Burian

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Bean
(*1959) herec

Spojené státy William Holden
(*1918) herec

Česká republika Aňa Geislerová
(*1976) herečka

Spojené státy Jennifer Garner
(*1972) herečka, režisérka

Česká republika Michal Jagelka
(*1977) moderátor, dabér


Jan Burian
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
5°46’
 
LunaLuna:
Beran
14°23’
 
MerkurMerkur:
Beran
20°24’
 
VenušeVenuše:
Ryby
12°11’
 
MarsMars:
Štír
18°28’
R
JupiterJupiter:
Beran
21°59’
 
SaturnSaturn:
Váhy
12°05’
R
UranUran:
Rak
9°55’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°44’
R
PlutoPluto:
Lev
19°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°55’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°47’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°03’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Woods
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Hayley Mills
(*1946) herečka

Česká republika Pavel Kříž
(*1961) herec

Česká republika Naďa Konvalinková
(*1951) herečka

Česká republika Jan Kaplický
(*1937) architekt, designer, přednášející


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Císler
(*1928 - 2004) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706 - 1790) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel

Spojené státy Eddie Cochran
(*1938 - 1960) herec, zpěvák, kytarista

Kolumbie Gabriel García Márquez
(*1927 - 2014) scénárista, dramatik, prozaik

Spojené státy Esther Edwards Burr
(*1732 - 1758) spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »