Jan Černý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Černý

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sadská
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jan Černý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.2.1878 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Černý 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jan Černý
datum narození 21.2.1878
(herec, instagram)

Jan Černý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Zlaté dno
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Městečko na dlani
(1941) - Turbina
(1941) - Rukavička
(1941) - Nebe a dudy
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Maskovaná milenka
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Čekanky
(1939) - V pokušení
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Nevinná
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Jiný vzduch
(1939) - Dvojí život
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Druhé mládí
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Bláhové děvče
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Batalion
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Lojzička
(1936) - Jízdní hlídka
(1936) - Golem
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1935) - Milan Rastislav Štefánik
(1935) - Král ulice
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Hrdina jedné noci (německá verze)
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Bezdětná
(1925) - Vyznavači slunce
(1921) - Román boxera
(1921) - Poslední radost
(1920) - Odplata
(1919) - Píseň lásky

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.2.1878 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Černý 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Černý - herec

se narodil 21.2.1878 ve městě Sadská
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Černý

Dnes se narodili
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Jan Černý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°46’
 
LunaLuna:
Váhy
29°00’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°20’
 
VenušeVenuše:
Ryby
2°20’
R
MarsMars:
Býk
13°29’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
25°45’
 
SaturnSaturn:
Ryby
20°33’
 
UranUran:
Lev
27°11’
R
NeptunNeptun:
Býk
5°09’
 
PlutoPluto:
Býk
23°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°55’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
14°54’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°33’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) francouzský malíř

Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Rusko Ivan Alexandrovič Gončarov
(*1812 - 1891) spisovatel

Česká republika Jiří Hubač
(*1929 - 2011) dramatik, scénárista

Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »