Jan Frycz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Frycz

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Krakov
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Jan Frycz - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.5.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Frycz 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jan Frycz
datum narození 15.5.1954
(herec, instagram)

Jan Frycz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Służby specjalne (TV seriál)
(2015) - Hiszpanka
(2014) - Służby specjalne
(2012) - Sanctuary
(2012) - Prawo Agaty (TV seriál)
(2012) - Ixjana
(2012) - Bejby Blues
(2011) - 80 milionů
(2011) - Wyjazd integracyjny
(2011) - Pokaż kotku, co masz w środku
(2011) - Och, Karol 2
(2010) - Weekend
(2010) - Růžička
(2010) - Panopticon
(2010) - Nie ten czlowiek
(2010) - Milczenie jest złotem
(2010) - Hotel 52 (TV seriál)
(2008) - To nie tak jak myślisz, kotku
(2008) - Nieruchomy poruszyciel
(2008) - Jeszcze raz
(2007) - Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
(2007) - Průvod
(2007) - Odwróceni (TV seriál)
(2007) - Naděje
(2006) - Wszyscy jesteśmy Chrystusami
(2006) - Tylko mnie kochaj
(2006) - Kolekcja
(2006) - Francuski numer
(2006) - Bezmiar sprawiedliwości
(2005) - Magda M. (TV seriál)
(2005) - Exekutor
(2005) - Egzamin z życia (TV seriál)
(2004) - Šrámy
(2004) - Nigdy w zyciu!
(2004) - Nepohřbený muž
(2004) - Hamlet
(2003) - Zerwany
(2003) - Powiedz to, Gabi
(2001) - Tam i z powrotem
(2000) - Zakochani
(2000) - To jsem já, zloděj
(2000) - Egoisté
(1999) - Egzekutor
(1998) - Kochaj i rób co chcesz
(1997) - Nocne Graffiti
(1997) - Dzieci i ryby
(1996) - Pestka
(1996) - Horror w Wesolych Bagniskach
(1996) - Dzien wielkiej ryby
(1995) - Lagodna
(1995) - Dama kameliowa
(1994) - Ziarno zroszone krwia
(1994) - Seznam cizoložnic
(1993) - Pozegnanie z Maria
(1993) - Dwa ksiezyce
(1992) - Zwolnieni z zycia
(1992) - Kawalerskie zycie na obczyznie
(1992) - Czarne slonca
(1991) - Obywatel swiata
(1990) - Pozegnanie jesieni
(1990) - Marie Grubbe
(1988) - Trzy kroki od milosci
(1988) - Crimen (TV seriál)
(1987) - Nieproszony gosc
(1985) - Nadzór
(1984) - Mgla
(1983) - Velký hráč
(1982) - Blisko, coraz bliżej (TV seriál)
(1980) - Zielona milosc (TV seriál)
(1980) - Rytíř

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.5.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Frycz 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Frycz - herec

se narodil 15.5.1954 ve městě Krakov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Frycz

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Jan Frycz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
24°06’
 
LunaLuna:
Váhy
27°40’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
1°57’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°10’
 
MarsMars:
Kozoroh
8°08’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
28°09’
 
SaturnSaturn:
Štír
4°39’
R
UranUran:
Rak
20°01’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°54’
R
PlutoPluto:
Lev
22°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
17°37’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
26°37’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°35’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »