Ján Kramár wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Kramár

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1928 (?)
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
herec

Ján Kramár - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1928 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Kramár 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ján Kramár
datum narození v roce *1928
(herec, instagram)

Ján Kramár - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Susedia (TV seriál)
(2000) - Ako divé husi
(1998) - Kovladov dar
(1997) - Blúznenie srdca a rozumu
(1996) - Suzanne
(1996) - O hlúpej žene
(1994) - Doloroso
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1992) - Jahňa chudobného
(1991) - Konečná dolina
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Posledné hry
(1989) - Pohotovosť
(1988) - Rýchliková rozprávka
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Rodák
(1987) - Päť zŕn (TV seriál)
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Don Carlos
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Pred sviatkami
(1985) - Hviezdne dieťa
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Domov (TV seriál)
(1984) - Zjasnělá noc
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Cesta životom
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Monika a pes
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Vlci
(1982) - Sůl nad zlato
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Pasca
(1981) - Otec
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Najstarší zo všetkých vrabcov
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Druhovia
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Oco, mama a ja (TV seriál)
(1979) - Blízke diaľavy
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Farebné rozprávky (TV seriál)
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Dom na predmestí
(1977) - Advokátka
(1976) - Štipku soli
(1976) - Syn
(1976) - Sokovia
(1976) - Rozhodnutie
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Leto s Katkou (TV seriál)
(1975) - Komédia za groš
(1975) - Hra o česť
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Nešťastník
(1974) - Mont Oriol
(1974) - Mína z Barnhelmu
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Cesta ženy
(1973) - Kamaráti
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1969) - Babie leto, čas smútku
(1968) - Úsmev Mony Lízy
(1968) - Traja svedkovia
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Majster kat
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1962) - Jánošík I., II.
(1960) - Našel jsem si kamaráda
(1959) - Pán a hvezdár
(1957) - Štyridsaťštyri

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Kramár 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Kramár - herec

se narodil v roce *1928 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Kramár

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Ján Kramár
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
21°24’
 
LunaLuna:
Panna
26°41’
 
MerkurMerkur:
Váhy
13°16’
 
VenušeVenuše:
Váhy
11°45’
 
MarsMars:
Blíženci
21°16’
 
JupiterJupiter:
Býk
10°02’
R
SaturnSaturn:
Střelec
13°09’
 
UranUran:
Beran
5°58’
R
NeptunNeptun:
Lev
29°45’
 
PlutoPluto:
Rak
18°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°00’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°17’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°43’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »