Ján Kroner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Kroner

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1956 (?)
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Ján Kroner (Janko Kroner) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1956 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Kroner 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ján Kroner
datum narození v roce *1956
(herec, instagram)

Ján Kroner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Kto hovorí pravdu?
(2011) - Příběhy tatranských štítů (TV seriál)
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Čarovný svet animovaného filmu (TV seriál)
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Bez servítky
(2009) - Smrť ministra
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2009) - Chuť leta
(2009) - Bratislavafilm
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Hopla !
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Obchod so šťastím (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Celebrity Camp
(2007) - Poločas rozpadu
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Inkognito
(2002) - Quartétto
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Čierna pani
(2001) - Ponorka na Dunaji
(2001) - Perníková chaloupka
(2000) - Oběti a vrazi
(2000) - Chaos
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1999) - Zborovňa (TV seriál)
(1999) - Prstene pre dámu
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Kovladov dar
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Modré z nebe
(1997) - Duchovia (TV seriál)
(1996) - Smutný valčík
(1996) - O hlúpej žene
(1996) - Jaškov sen
(1996) - Čierna ovca
(1995) - Za vrchom vrch
(1995) - Iba taká hra
(1995) - Divadelná komédia (divadelní záznam)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Tri stromy
(1994) - Spoveď
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1992) - O troch točkách
(1992) - Najdúch
(1992) - Janko Gondášik
(1992) - Jahňa chudobného
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Rozprávka rozprávok
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jediná
(1990) - Faidra
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Sedím na konári a je mi dobre
(1989) - Reverend
(1989) - Príbuzní ľudia
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Malý somár na dne duše
(1989) - Kamene
(1989) - Jánošíkov dar
(1989) - Čarodejníci
(1988) - Nebojsa
(1988) - Mercadet
(1988) - Lýrnik Ostap
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Bez problémov
(1987) - Zásnuby
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Teraz sa už nehráme...
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Stávka s čertom
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Kvočka
(1987) - Dribling
(1986) - Zakázané uvoľnenie
(1986) - Viktória
(1986) - Sokovia
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Požičiam si koňa
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - Búrka
(1985) - Varič
(1985) - Skleníková Venuša
(1985) - Ozveny
(1985) - Karabínka
(1985) - Domov (TV seriál)
(1985) - Deti
(1985) - Čierna ovca
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Múdra princezná
(1984) - Dies irae
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Drotár
(1982) - Jablčná Siska
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Karate-gi
Ján Kroner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1927) Ján Kroner st. - otec

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Kroner 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Kroner - herec

se narodil v roce *1956 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Kroner

Dnes se narodili
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Ján Kroner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°56’
 
LunaLuna:
Ryby
7°32’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
1°25’
R
VenušeVenuše:
Rak
9°00’
R
MarsMars:
Vodnář
28°58’
 
JupiterJupiter:
Lev
24°23’
 
SaturnSaturn:
Štír
28°38’
R
UranUran:
Rak
29°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°00’
R
PlutoPluto:
Lev
26°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°01’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°48’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°35’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ljuba Krbová
(*1958) herečka, sportovkyně, manželka spisovatele Ondřeje Neffa

Francie Jean Cocteau
(*1889) režisér, scénárista, kameraman, herec

Francie Eva Green
(*1980) herečka, modelka

Spojené státy RZA
(*1969) skladatel, herec, rapper

Česká republika Viktor Sodoma
(*1945) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Voskovec
(*1905 - 1981) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Vladimír Ráž
(*1923 - 2000) pohádkový herec, představitel krále Miroslava v pohádce Pyšná princezna

Česká republika Aleš Jarý
(*1958 - 2015) herec, dabér

Spojené státy John Adams
(*1735 - 1826) 2. prezident usa

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743 - 1826) 3. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »